Pretekli dogodek
7. - 11. jun. 2021

Čar lesa

Prirejajo: Društvo za zaščito lesa Slovenije, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, Agencija SPIRIT Slovenija, Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano ter Gozdni sklad, BF – Oddelek za lesarstvo, Svet za les v sodelovanju z Arboretumom Volčji Potok

Prirejajo: Društvo za zaščito lesa Slovenije, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, Agencija SPIRIT Slovenija, Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano ter Gozdni sklad, BF – Oddelek za lesarstvo, Svet za les v sodelovanju z Arboretumom Volčji Potok

Čar lesa

7. - 11. jun. 2021
Več terminov

Prosti vstop

Pretekli dogodek
2. avg. - 5. sept. 2021

Evropa – dediščina humanistov

Dokumentarna razstava ob predsedovanju Republike Slovenije Svetu evropske unije

Potujoča dokumentarna razstava Evropa – dediščina humanistov predstavlja učenjakinje in učenjake po izboru več kot dvajsetih držav. Vsaka je izbrala dva, ki sta se v obdobju med 15. in 18. st. zavzemala za kritično mišljenje, demokracijo, človeško dostojanstvo in emancipacijo ter tako utemeljila sodobno Evropo. Nastala je na pobudo Avstrijske akademije znanosti (OeAW) in v sodelovanju z EUNIC Austria (krovna organizacija kulturnih zavodov, aktivna v vseh državah Evropske unije). Projekt z obsežnim spletnim katalogom po Evropi gostuje od leta 2017. Na razstavi v Veliki sprejemni dvorani Cankarjevega doma se evropskim humanistom pridružujeta tudi vodilni slovenski protestant Primož Trubar in najizrazitejši humanist prvih treh desetletij 16. st. na Slovenskem, Avguštin Prygl. 


 

Učenost (erudicija) je seme človekove kvalitete. Znanje pripada človekovim vrlinam in je podlaga za moralni in duhovni razvoj človeka, moških in žensk. Joan Lluís Vives, Introductio ad veram sapientiam (Uvod v pravo modrost), 1524
 

Predstavljene humaniste od sedanjosti ločuje več stoletij, a nekatere misli se zdijo izjemno sodobne. Že v 16. stoletju je denimo humanist Joan Lluís Vives iz Flandrije poudarjal, da zakonski stan ni prvenstveno namenjen razmnoževanju. Razumel ga je kot »življenjsko partnerstvo«, slavil »nerazdružljivo tovarištvo« med partnerjema. Vives je prav tako verjel, da imajo deklice in dečki enake intelektualne sposobnosti ter se zavzemal za izobraževanje deklet. O odprtosti dialoga nas še danes marsikaj lahko nauči Italijan Guarino da Verona, ki se je od humanističnih sodobnikov razlikoval tudi po načelnem odklanjanju literarne polemike. Namesto potrebe po kritiziranju novih del sodobnikov je priznaval njihov plodni prispevek, saj v novoustanovljeni evropski republiki učenjakov vsak lahko izrazi kaj zanimivega. Anglo-češka pesnica Elisabeth Jane Weston je bila v 16. stoletju občudovana bolj kot William Shakespeare. Z zasebnim poukom je osvojila znanje več jezikov, mednarodna skupnost učenjakov pa si je željno prizadevala vzpostaviti stik s »praško Sapfo«. Podobno kot številne ženske njenega časa je umrla ob (sedmem) porodu, njeno delo pa je preživelo stoletja: ta še danes dragoceni biser avtoričino spretnost ustvarjalnega obravnavanja moške domene klasične dediščine spaja s presunljivim čustvenim svetom izrazite protagonistke svoje dobe. 

Publikacija Evropa – dediščina humanistov, ki jo je objavil Goethe-Institut, je v spletni obliki na voljo sedaj že v štirih jezikih, predstavlja pa 44 vizionark in vizionarjev po izboru dvaindvajsetih držav.
 

Evropa – dediščina humanistov

2. avg. - 5. sept. 2021
Več terminov

Prosti vstop

Projekt nastaja v sodelovanju z Goethe inštitutom v Ljubljani in Slovensko akademijo znanosti in umetnosti.

Pretekli dogodek
12. feb. - 6. maj 2021

Arhitektura Inventura 2018_2020

V sodelovanju z Društvom arhitektov Ljubljana

Skladno z ukrepi za zajezitev širjenja koronavirusa smo odpovedali oz. prestavili smo vse prireditve, razstave so odprte.

Več informacij o vračilu kupnine in urejanju dobropisa >>


Bienalna razstava članov Društva arhitektov Ljubljana, ki jo v CD z velikim uspehom prirejamo že od leta 2000, pomeni prerez skozi dveletno obdobje slovenske arhitekturne scene, razstavljeni arhitekturni dosežki ponujajo tudi svojevrstne odgovore na nove družbene izzive in je hkrati tudi najpomembnejši prikaz sodobne slovenske arhitekture. Sprehod skozi razstavo ne prikazuje le zgrajenih stavb in dogajanja na slovenski arhitekturni sceni, temveč tudi odnos politike in gospodarstva do arhitekture ter intenzivnost zanimanja širše javosti do grajenega prostora: kakšna je slovenska arhitekturna usmeritev, koliko javnih natečajev je bilo izvedenih, koliko javnih stavb je bilo zgrajenih, koliko zgrajenih hiš so načrtovali arhitekti, ... Arhitektura je globalni fenomen, a ne šele danes, v času splošne globalizacije, temveč že od vekomaj. Pa vendar arhitektura nastaja lokalno, v okolju, iz katerega izhajamo in v katerem večinoma tudi delamo. Zato naša arhitektura nosi pečat zgodovinskih okoliščin, tradicije, podnebja, vzgoje in miselnosti, v kateri je nastala.
Svet se s pandemijo spreminja. Kako se na spremembe odziva arhitektura? Eno od spoznanj je, da ljudje, ne glede na kulturno poreklo in versko prepričanje, potrebujejo odprt, urejen in ozelenjen javni prostor, dober javni transport ter dostopno in vrhunsko zdravstveno oskrbo. In da je fascinacija s formo, ki ne izhaja iz dobre vsebine, popolnoma passé. Na tokratni razstavi so sicer na ogled projekti, nastali še pred izbruhom novega virusa. Verjetno pa bodo že na naslednji Inventuri 2023 vidni fleksibilnost in vrednote novih arhitekturnih razmislekov, zato bo njim posvečen spremljevalni program razstave, predavanja in pogovori.

Članska in študentska dela za razstavo že vrsto let izbirata posebni komisiji, celotni projekt pa nastaja v organizaciji Marinke Škrilec Lukač, v postavitvi Sonje Miculinić in oblikovanju Nene Gabrovec. Razstavni katalog je – kot vsi doslej – izvrsten dokument dveletne arhitekturne produkcije na Slovenskem.

 

V času razstave bo preko spleta potekalo 6 arhitekturnih predavanj in 6 študentskih predstavitev pod skupnim naslovom Odporna arhitektura.


četrtek, 4. 3. 2021, ob 10. uri – Sklop industrija 
Bojan Lebar in Žiga Misjak
Študent: Denis Hitrec


četrtek, 11. 3. 2021, ob 10. uri – Sklop interier in arhitekturna kultura 
Ana Kosi, Maša Mertelj in Matic Vrabič
Študentki: Ajda Merslavič, Janja Šušnjar

četrtek, 18. 3. 2021, ob 10. uri - Sklop javno
Aleš Žnidaršič, Mojca Gregorski, Polona Filipič in Marko Pretna
Študenta: Ambrož Bartol, Irid Sevšek, Eva Matijaševič


Napovedana predavanja bodo na ogled na Youtube kanalu Cankarjevega doma. https://www.youtube.com/user/Cankarjevdom

 

Arhitektura Inventura 2018_2020

12. feb. - 6. maj 2021
Več terminov

Prosti vstop

Pretekli dogodek
31. avg. - 8. sept. 2020

Čar lesa

Razstava o lesu in izdelkih iz lesa

Z izjemno razstavo, ko Cankarjev dom zadiši po lesu in gozdovih, želimo vzbuditi pozitivno zanimanje za les, naravno dobrino, ki jo imamo v Sloveniji v izobilju. Glavni namen je predstaviti široko paleto možnosti njene rabe, vzpodbuditi  domačo lesno industrijo ter sporočiti, da predelava lesa ter uporaba lesenih izdelkov zmanjšujeta emisije toplogrednih plinov, kot je ogljikov dioksid,  in lahko v največji možni meri prispeva k normalizaciji podnebja in blažitvi podnebnih sprememb. 

Na letošnji razstavi, ki se tematsko posveča lesenim igralom, sodelujejo podjetja in posamezniki, ki se na kakršenkoli način ukvarjajo z lesom. Več na https://carlesa.si/ 


 

Čar lesa

31. avg. - 8. sept. 2020
Več terminov

Prosti vstop

Razstavo prirejajo: Društvo za zaščito lesa Slovenije, Svet za les, InnoRenew CoE, Oddelek za lesarstvo Biotehniške fakultete v Ljubljani, Društvo lesarjev Slovenije, Fakulteta za gradbeništvo in geodezijo, Katedra za Stavbe in konstrukcijske elemente UL v sodelovanju s Cankarjevim domom in Arboretumom Volčji potok.

17. okt. 2020 09:00

5. MineralFest 2020 - odpovedano

Zaradi novih sprejetih ukrepov za preprečevanje širjenja koronavirusa je prireditev odpovedana.
Sejem mineralov, fosilov in nakita
Prireja: Conventio d.o.o.

Zaradi novih sprejetih ukrepov za preprečevanje širjenja koronavirusa je prireditev odpovedana. Prizadevamo si uskladiti nadomestni termin, spremljajte obvestila na spletni strani in na socialnih omrežjih. Že kupljene vstopnice bodo veljale za nov termin.
Vračilo kupnine za že kupljene vstopnice lahko uredite do 15. decembra na daljavo: sken ali fotografijo vstopnice, iz katere je razvidna črtna koda, pošljite na vstopnice@cd-cc.si ter pripišete svoj TRR, kamor nakažemo vračilo).
 

 


Predprodaja: 4'50 EUR; dijaki, študenti,upokojenci 3'50 EUR; osnovnošolci 1 EUR, družiska (2+2) 10 EUR
Na dan dogodka: 5'50 EUR; dijaki, študenti,upokojenci 4'50 EUR; osnovnošolci 2 EUR, družiska (2+2) 12 EUR

Zgodbe ujete v kamen, program 2020

Prodaja mineralov, fosilov in nakita
Razstavljavci iz Slovenije, Nemčije, Indije

Mobilni digitalni planetarij
Izvajalec: Odiseja d.o.o.

Delavnica brušenja plemenitih kamnov
Avtor: dr. Miha Jeršek ter študentke in študenti VSŠ Sežana

Razstava: Geodiverziteta Paškega zaliva
Razstavo pripravljajo: Višja strokovna šola Sežana, Prirodoslovni muzej Rijeka, Prirodoslovni muzej Slovenije

Razstava: Meteorit Novo mesto
Razstavo pripravlja: Prirodoslovni muzej Slovenije

Zlatarsko draguljarska razstava
Razstavo pripravlja: Obrtno-podjetniške zbornice Slovenija - sekcija zlatarjev in draguljarjev

V jesensko obarvanem oktobru bo vrata ponovno odprl MineralFest – sejem mineralov, fosilov in nakita. Tokratna rdeča nit razstave bodo zgodbe ujete v kamen.

5. MineralFest 2020 - odpovedano

17. okt. 2020 09:00
17. okt. 2020 09:00
Več terminov

Predprodaja: 4'50 EUR; dijaki, študenti,upokojenci 3'50 EUR; osnovnošolci 1 EUR, družiska (2+2) 10 EUR

Pretekli dogodek
15. jul. 2020 18:00

Vodeni ogledi po razstavi Mladi smo in živi: 100 let šole za arhitekturo v Ljubljani

Vodstvo profesorjev in profesoric Fakultete za arhitekturo v Ljubljani in priznanih arhitektov in arhitektk, urbanistov in urbanistk

Stoletnica Fakultete za arhitekturo je priložnost za premislek o preteklem delovanju in njenem današnjem poslanstvu tako v stroki kot v družbi. Fakulteta za arhitekturo v Ljubljani je v okviru praznovanja stoletnice študija arhitekture v Ljubljani v Veliki sprejemni dvorani Cankarjevega doma 10. marca 2020 otvorila razstavo, posvečeno stoletju študijskih del, nastalih na fakulteti.

Po razstavi Mladi smo in živi, ki bo na ogled še do 31. julija 2020, se bo možno v prihodnjih tednih sprehoditi ob vodstvih in zgodbah profesorjev in profesoric Fakultete za arhitekturo v Ljubljani in priznanih arhitektov in arhitektk, urbanistov in urbanistk, ki so tudi s svojimi študijskimi in mentorskimi projekti udeleženi na razstavi. Z obiskovalci bodo delili svoje zgodbe o študiju in vlogi Fakultete za arhitekturo UL na njihovi poklicni poti in v slovenskem in mednarodnem prostoru. Torek, 14. julij, ob 18. uri - ODPOVEDANO
vodi: doc. mag. Polona Filipič

Sreda, 15. julij, ob 18, uri (prestavljeno iz 9. julija)
vodi: asist. Katarina Čakš
 

--------------------------------------------

Sreda, 24. junij, ob 18. uri; 
vodi doc. Rok Žnidaršič

Ponedeljek, 29. junij, ob 18. uri; 
vodi izr. prof. Domen Fras

Torek, 30. junij, ob 18. uri; 
vodi prof. mag. Peter Gabrijelčič

Sreda, 1. julij, ob 18. uri;
vodi: Andrej Hrausky

Četrtek, 2. julij, ob 18. uri; 
vodi: dr. Miloš Kosec

Sreda, 8. julij, ob 18. uri;
vodi: doc. Aleksander S. Ostan

 

Brezplačne vstopnice za udeležbo na vodstvih lahko prevzamete na blagajni Cankarjevega doma, število mest na posameznem vodstvu je omejeno.

Za vsa vprašanja v zvezi z organizacijo vodstev za zaključene skupine se lahko obrnete na dekanat@fa.uni-lj.si, tel. 01 200 07 49.
 
 

Vodeni ogledi po razstavi Mladi smo in živi: 100 let šole za arhitekturo v Ljubljani

24. jun. 2020 18:00
29. jun. 2020 18:00
30. jun. 2020 18:00
1. jul. 2020 18:00
2. jul. 2020 18:00
6. jul. 2020 18:00
8. jul. 2020 18:00
9. jul. 2020 18:00
14. jul. 2020 18:00
15. jul. 2020 18:00
24. jun. 2020 18:00
29. jun. 2020 18:00
30. jun. 2020 18:00
1. jul. 2020 18:00
2. jul. 2020 18:00
6. jul. 2020 18:00
8. jul. 2020 18:00
9. jul. 2020 18:00
14. jul. 2020 18:00
15. jul. 2020 18:00
Več terminov

Brezplačne vstopnice za udeležbo na vodstvih lahko prevzamete na blagajni Cankarjevega doma, število mest na posameznem vodstvu je omejeno.

12. okt. 2020 18:00

Slavnostna akademija MLADI SMO IN ŽIVI ob 100-letnici Šole za arhitekturo v Ljubljani

Prireja: Univerza v Ljubljani, Fakulteta za arhitekturo

Prireditev je skladno z ukrepi Vlade RS za zajezitev epidemije novega koronavirusa z 10. marca prestavljena na 12. oktober 2020.

Spoštovani,
na podlagi Odredbe o prepovedi zbiranja na prireditvah v javnih prostorih z dne 7.3.2020 je Fakulteta za arhitekturo Univerze v Ljubljani dolžna predvideno okroglo mizo, slavnostno akademijo in otvoritev razstave »Mladi smo in živi« v Cankarjevem domu v torek, 10.3., prestaviti.
Dogodek je prestavljen na 12. oktober 2020. Nekaj tednov prej vas bomo ponovno povabili na naše praznovanje.
Predvidena razstava »Mladi smo in živi«, 100 let šole za arhitekturo v Ljubljani ostaja na programu. Vabljeni, da si jo ogledate.

Hvala lepa za razumevanje
dekan UL FA
izr. prof. dr. Matej Blenkuš

Ustvarjalno okolje univerze je prostor sprememb, ki jih poganja vedoželjnost strokovnjakov,  nakopičeno znanje se bogati z njihovim dvomom. Akademsko okolje slovenske arhitekture je bilo ob ustanovitvi Univerze v Ljubljani zaznamovano s hotenjem ključnih osebnosti tiste dobe.

Rok Žnidaršič

Plečnik je kot redni profesor za arhitekturo začel s pedagoškim delom leta 1921, šolo pa je zaznamoval z osebno karizmo in metodo poučevanja, ki jo je spoznal kot učenec Otta Wagnerja na dunajski Akademiji. Šolo si je zamislil v obliki delavnic ali ateljejev, v katerih študenti in profesorji skupaj izkušajo celoten proces načrtovalskega dela. Takšen način poučevanja, kjer v seminarjih sodelujejo študenti različnih generacij, je ostal posebnost ljubljanske šole za arhitekturo do danes.  

Po letu 1945 je vpliv na šoli prevzela mlajša generacija arhitektov, Edvard Ravnikar, Edo Mihevc, Marjan Mušič, Boris Kobe, Niko Kralj idr. Ravnikar je kot osrednja osebnost slovenske arhitekture modernizma postavil temelje sodobnega urbanizma in oblikovanja kot dodatni področji študija arhitekture. Zahvaljujoč kvaliteti študija, ki se je kazala tudi z  uspehi najvidnejših diplomantov, se je že v šestdesetih letih v tedanji Jugoslaviji, pa tudi v tujini dokončno uveljavil termin Ljubljanska šola za arhitekturo.

Študij arhitekture v Ljubljani je potekal v okviru Tehniške fakultete vse do njenega preoblikovanja leta 1957, ko je bila ustanovljena Fakulteta za arhitekturo, gradbeništvo in geodezijo. Ta se je leta 1974 razdelila na dve visokošolski temeljni organizaciji združenega dela, VTOZD gradbeništvo in geodezija in VTOZD arhitektura, ki sta obe imeli razmeroma visoko stopnjo samostojnosti. Dokončno so se prizadevanja za samostojno arhitekturno šolo v Ljubljani uresničila leta 1995, ko se je VTOZD arhitektura preoblikovala v samostojno Fakulteto za arhitekturo.

Danes se učni program deli na petletni magistrski študij arhitekture, triletni študijski program urbanizem in petletni magistrski študij urbanizem. V obeh primerih študij temelji na individualnem delu s študenti v seminarjih. Ti nadaljujejo prepoznavno tradicijo šole in hkrati predstavljajo most z ostalimi znanji, ki jih študenti pridobijo pri humanističnih in tehničnih predmetih. Takšen način nudi študentu neposreden stik z aktualnimi vprašanji stroke in družbe na način, kot ga opredeljuje termin teoretična praksa arhitekture. Pomemben generator novih znanj na fakulteti predstavljajo stiki z mnogimi uveljavljenimi arhitekti in teoretiki iz tujine, ki v obliki gostujočih profesorjev utrjujejo povezanost fakultete v mrežo uveljavljenih arhitekturnih šol po svetu.

Slavnostna akademija MLADI SMO IN ŽIVI ob 100-letnici Šole za arhitekturo v Ljubljani

12. okt. 2020 18:00
12. okt. 2020 18:00
Več terminov

Zaključeno

Pretekli dogodek
Od 10. mar. do 23. avg. 2020

Mladi smo in živi

100 let šole za arhitekturo v Ljubljani

Razstave so odprte od ponedeljka do sobote od 12. do 19. ure. Ob nedeljah so zaprte.

Vstop v Galerijo CD in druge razstavne prostore je pri službenem vhodu s Prešernove ceste (iz Parka Sveta Evrope).


Skladno s smernicami NIJZ o postopnem odpiranju muzejev, galerij in drugih prostorov, kjer poteka sorodna dejavnost, vas prosimo, da ob obisku upoštevate naslednje usmeritve>>

 

 

Spoštovani,
na podlagi Odredbe o prepovedi zbiranja na prireditvah v javnih prostorih z dne 7.3.2020 je Fakulteta za arhitekturo Univerze v Ljubljani dolžna predvideno okroglo mizo, slavnostno akademijo in otvoritev razstave »Mladi smo in živi« v Cankarjevem domu v torek, 10.3., prestaviti.
Dogodek je prestavljen na 12. oktober 2020. Nekaj tednov prej vas bomo ponovno povabili na naše praznovanje.
Predvidena razstava »Mladi smo in živi«, 100 let šole za arhitekturo v Ljubljani ostaja na programu. Vabljeni, da si jo ogledate.

Hvala lepa za razumevanje
dekan UL FA
izr. prof. dr. Matej Blenkuš

Stoletnica Fakultete za arhitekturo je priložnost za premislek o preteklem delovanju in njenem današnjem poslanstvu tako v stroki kot v družbi.

Naslov razstave izhaja iz uvodnika, s katerim je Jože Plečnik pospremil izid prve publikacije študentskih del leta 1923: »Iz čistega veselja prihaja ta knjiga: Mladi smo in živi.« Iz njega veje zanosno razpoloženje ob predstavitvi rezultatov prvih treh let študija arhitekture na novi, slovenski univerzi. Skozenj pa se izraža tudi ambicija družbeno angažiranega poučevanja arhitekture z visokimi etičnimi in umetnostnimi merili. Ta ambicija se je skozi stoletje ohranjala vse do danes. Z upoštevanjem vsakokratnih sodobnih izzivov in stalno prenavljajočimi se lastnimi identitetami je študij arhitekture v Ljubljani ohranjal začetno prodornost in svežino. Zato lahko danes z enakim entuziazmom, kot je bil Plečnikov, ponovimo: »Iz čistega veselja prihaja ta razstava: Mladi smo in živi.«     

Univerza je prostor, kjer se z interdisciplinarnimi pristopi generira novo znanje. Za raziskovalno polje Fakultete za arhitekturo v Ljubljani je značilno iskanje in nihanje med naslonitvijo na tradicijo in usmeritvijo k eksperimentu, preizpraševanju in redefiniranju obstoječih dognanj ter odpiranje poti v neznano. To se kaže v razstavljenih delih študentk in študentov Fakultete za arhitekturo od leta 1920 do leta 2020. Kritični premisleki o aktualnih družbenih in okoljskih vprašanjih, sodobnih tehnologijah, dediščini in posegih v prostor, ki jih predstavljajo njihove študijske naloge, so dragoceno gradivo za vse, ki se soočajo z odločitvami o trajnih posegih v grajeno in naravno okolje, pa tudi za tiste, ki se zavzemajo za oblikovanje teoretskega mišljenja na področju arhitekture.

Razstava je zasnovana kot začetek zbirke izbranih dosežkov študijskih del na Fakulteti za arhitekturo in predstavlja izhodišče za nadaljnje raziskave študija, razmišljanja in snovanja arhitekture v Sloveniji. Osrednji del razstave so zaključna dela od prvih diplom iz leta 1924 do sodobnih magistrskih del, ki so v takšnem obsegu zdaj prvič zbrana na enem mestu. Zaključna dela predstavljajo vrh študija in so najbolj samostojno delo študentk in študentov. V njih se zrcali posebnost in enkratnost študija arhitekture v Ljubljani, ki temelji na delu v t. i. vertikalnem seminarju, to je študiju arhitekture v obliki manjših skupin študentov različnih letnikov pod vodstvom izbranega mentorja ali mentorice. Razstavljeni mozaik različnih tem, ki so predstavljene skozi pet arhitekturnih meril, kaže na izjemno širino tako študijskih nalog kot obštudijskih dejavnosti, ki oblikujejo kompleksno mislečega, družbeno angažiranega arhitekta in arhitektko.

Mladi smo in živi

Od 10. mar. do 23. avg. 2020
Več terminov

Prosti vstop

15. feb. ob 14. in 15. uri

Brezplačni javni delavnici flamenka: Začuti ritem

Vodita: ob 14. uri Tremendo Hijo; ob 15. uri Eduardo Guerrero

Če ste se od nekdaj želeli preizkusiti v flamenku, imate enkratno priložnost, da vas v prve korake in ploskanje uvedeta Eduardo Guerrero, ki so ga mediji proglasili za novega boga flamenka, ter karizmatični mladi pevec in ploskalec Tremendo Hijo.
Velika sprejemna dvorana, prost vstop

 

Brezplačni javni delavnici flamenka: Začuti ritem

15. feb. ob 14. in 15. uri
Več terminov

Prosti vstop

Pretekli dogodek
31. dec. 2019 22:00

Silvestrovanje v Cankarjevem domu

Ples ob živi glasbi različnih zvrsti v izvedbi zasedbe
Anja Strajnar, glas; Emir Ibramovič, kitara; Ilj Pušnik, bas; Jean Markič, klaviature; Aleš Zorec, bobni

Vstopite v novo leto s plesnimi koraki ob živi glasbi.

Vstop na silvestrovanje je za vse obiskovalce silvestrskih prireditev v Cankarjevem domu brezplačen.

Obiskovalce silvestrskih predstav bomo najprej pogostili s kozarcem penine ali brezalkoholne pijače, nato pa se boste od 22. do 1. ure zjutraj lahko zavrteli ob plesni glasbi v živo. Petčlanska zasedba (Anja Strajnar, vokal; Aleš Zorec, bobni; Ilj Pušnik, bas; Jean Markič, klaviature in Emir Ibramovič, kitara, spremljevalni vokal) bo pripravila žanrsko raznolik glasbeni večer. Na voljo bo tudi pestra gostinska ponudba (za doplačilo).

Vabljeni tudi vsi, ki na silvestrovo ne boste obiskali nobene prireditve v CD. Cena silvestrovanja ob plesni glasbi v živo je v tem primeru 20 EUR (na dan 30 EUR).

Silvestrovanje v Cankarjevem domu

31. dec. 2019 22:00
31. dec. 2019 22:00
Več terminov

20 EUR, na dan 30 EUR

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI