Pogoji uporabe spletne strani

Pravna obvestila

Upravljavec teh spletnih strani je:

Cankarjev dom, kulturni in kongresni center
Prešernova cesta 10
1000 Ljubljana
Slovenija

Strani dajejo splošne informacije o Cankarjevem domu ter o njegovem programu, storitvah in izdelkih.

Pogoji uporabe

Vstop in ogled kateregakoli dela spletnih strani Cankarjevega doma pomeni, da se strinjate z vsemi tukaj navedenimi omejitvami in pogoji uporabe. Če to ne drži, vas prosimo, da teh strani ne uporabljate. Priporočamo vam, da občasno pregledate veljavna Pravna obvestila, določbe Politike varstva osebnih podatkov in splošne pogoje za posamezne vrste storitev.

Uporaba 

Ob obisku spletnih strani so nekateri podatki (IP-naslov, datum, čas, naslov strani, s katere prihajate) shranjeni na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistično obdelavo.

Spletne strani uporabljajo »piškotke«, majhne datoteke, ki se ob obisku na strani shranijo na vaš disk. Piškotki vam lahko olajšajo nadaljnje obiske strani. Z nastavitvami v vašem brskalniku se lahko odločite, ali jih boste sprejeli ali zavrnili.

Če piškotkov ne sprejmete, nekatere spletne strani morda ne bodo prikazane pravilno ali pa vam ne bo omogočen dostop do vseh informacij ali funkcionalnosti spletnih strani.

Omejitev odgovornosti

Spletne strani so postavljene in vzdrževane z največjo skrbnostjo. Kljub temu Cankarjev dom ne more zagotavljati sprotnosti, točnosti ali pravilnosti vseh informacij na njih. Pridržuje si pravico, da kadarkoli in kakorkoli spremeni vsebino teh spletnih strani, ne glede na razlog in brez predhodnega obvestila.

Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Prav tako Cankarjev dom ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti teh spletnih strani.

Povezave do spletnih strani tretjih oseb

Na teh spletnih straneh so tudi informacije tretjih oseb in povezave z njihovimi spletnimi stranmi. V primeru sklicevanja ali povezovanja teh spletnih strani z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, Cankarjev dom ne prevzema odgovornosti za vsebino ali pravilnost delovanja spletnih strani tretjih oseb.

Drugo

Splošni pogoji za posamezne vrste storitev (kot npr. nakup abonmaja ali darilnega bona, nakup in uporabo kartice dobroimetja Ivanka, nakup vstopnic po spletu, registracijo za kongres oz. konferenco) so objavljeni na spletnih straneh Cankarjevega doma ali konkretnega kongresa oz. konference. Uporabnik se ob uporabi spletnega mesta oz. nakupu storitev strinja z vsakokratno veljavnimi pravili in splošnimi pogoji.

Avtorske pravice
© Copyright 2007 Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebujejo spletne strani, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.

Vsebine spletnih strani ni dovoljeno kopirati, razpečavati, spremeniti ali kakorkoli drugače reproducirati razen s pisnim soglasjem Cankarjevega doma, ki dejavno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine toliko, kot dovoljuje zakon.
 

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI