Zgodbe

Ustvarjamo zgodbe

Dvorane

Izberite dvorano za vaš dogodek

Vrhunski dogodki v novi resničnosti

Naše poslanstvo je organizacija srečanj.

dvorana

Cankarjev dom je profesionalni kongresni organizator in eden od stebrov kongresne industrije v Sloveniji.

Nam zaupane prireditve izpeljemo z izkušnjami, znanjem in tehnološko podporo. Izzivi, s katerimi smo se soočali v zadnjih letih, so nas spodbudili k novim načinom načrtovanja in izvedbe. 

V digitalno dobo smo vstopili s pomočjo nadgrajene platforme EventsAir, na kateri potekajo številni dogodki po svetu. Preizkušeno smo jo uporabljali za registracijo in komuniciranje z udeleženci, strokovnimi odbori, za sprejemanje in vrednotenje prispevkov (povzetkov in referatov) ter pripravo razstav, urejanje plakatov in številnih opravil, nujnih za uspešno izvedbo kongresa ali konference. 

Modul OnAir nam danes omogoča srečanja brez meja v spletni ali hibridni obliki.

Pišite nam na E kongres@cd-cc.si
ali oddajte vaše povpraševanje prek obrazca

Organiziramo in izvedemo vse, kar si zamislite, pa tudi vse, za kar še ne veste, da je mogoče.

Kongresi, simpoziji, konference, strokovna, poslovna in družabna srečanja, seminarji, predavanja, delavnice, poslovne razstave in sejmi, predstavitve, proslave, obletnice, slovesne akademije, podelitve nagrad, sprejemi, poslovne in slavnostne večerje, zabave, valete, maturantski ali dobrodelni plesi.

Iz oči v oči, hibridno in spletno.

Veličastno arhitekturo Cankarjevega doma si lahko ogledate v kratkem predstavitvenem videu ali se sprehodite po naših dvoranah. Vse iz udobja vaše pisarne ali dnevne sobe.

Ogledate si lahko vse naše prostore in dvorane, brez gneče, če potrebujete več informacij o posamezni dvorani, pa vas vabimo, da preberete zanimive podrobnosti tukaj:
Naše dvorane >>

gd

Dvorane za vsak dogodek

Dvorane Cankarjevega doma izpolnjujejo vse kriterije za izvedbo najzahtevnejših prireditev in dogodkov, na naših odrih gostujejo tehnično najbolj dovršeni umetniški dogodki in znanstvena srečanja ter konference. Vseh 22 dvoran je vrhunsko tehnično opremljenih, prostorna preddverja omogočajo druženje, postavitev razstav ter povezujejo tri glavne nivoje največjega kulturno-kongresnega centra v državi.

V središču

Cankarjev dom je delo arhitekta Edvarda Ravnikarja (1907–93), ki predstavlja osrednjo osebnost slovenske moderne arhitekture in urbanizma. Umeščen je v osrčje glavnega mesta Slovenije, v center njegove državnosti in znamenitega Trga republike. Arhitekturni biser ima tudi bogato zgodovino, ki sega vse do antične Emone. Del mestnega obzidja nekdanje rimske utrdbe in antičnih stanovanjskih blokov je vključen v estetsko podobo okolice tega mogočnega prizorišča.

Ekipa

Za kongresno – strokovna, znanstvena ali poslovna – srečanja

ekipa

Ne jaz, temveč mi

Pri izvedbi vsakega dogodka odločilni ljudje, ekipa, ki s svojim znanjem, izkušnjami, iznajdljivostjo in domiselnostjo stoji za organizacijo in vodi izvedbo brez napak.

 

Dvorane, ki omogočajo presežke.

Sodelavci Cankarjevega doma so vaši partnerji pri vsakem projektu. Dvorane in njihove zmogljivosti poznajo kot lasten žep, zato so neprecenljivi pri izvedbi vrhunskih dogodkov.

 

Ekipa, ki vedno najde rešitev.

Vse je mogoče. Kjer je volja, tam je pot. Vse to velja za izkušeno ekipo Cankarjevega doma, ki vsak dogodek pripelje do presežnega zaključka.

 

Tehnična oprema, ki izvedbo podpira.

Tehnična oprema dvoran Cankarjevega doma je vrhunska. Vrhunsko izobraženi so tudi sodelavci, ki z opremo upravljajo, da zagotovijo najboljše rezultate. Znanje, zagnanost, želja po več in bolje nas ženeta v nova obzorja izvedbe prireditev.

 

Smo člani:
zmaj

Naše prednosti

22 dvoran različnih velikosti za vse vrste prireditev

izjemna lega v središču Ljubljane in lahka dostopnost (tudi z / do letališča)

Parkirna mesta in garaže v bližini ter številni hoteli v okolici

Visoka raven storitev s strokovno ekipo in izjemno tehniko

Profesionalni kongresni organizator (PCO)

Kultura in umetnost za obogatitev strokovnih vsebin

Vse to le korak od glavnih mestnih znamenitosti in živahnega mestnega vrveža!

Varno na dogodke

VARNI

Cankarjev dom izpolnjuje kriterije Zavoda Kongresno-turistični urad Slovenije in je imetnik certifikata “Varno in zdravo na dogodke”.

Vse prireditve organiziramo skladno z vsemi navodili in priporočili pristojnih služb za varno izvedbo.

Rezervirajte dvorane za srečanja ali dogodke, ki jih načrtujete v prihodnosti, že danes.

Skladno z vsemi varnostnimi priporočili vam bomo omogočili ogled možnosti, ki jih Cankarjev dom ponuja, ter posvet o optimalno izvedbi prireditve. Zakaj bi čakali na čas, ko bo bolje, drugače: prehitite ga in vstopite v postpandemsko realnost pripravljeni na jutri.

Certifikat >>

Spremljamo navodila in priporočila NIJZ >>

Pošlji povpraševanje

Cankarjev dom kot največje in najbolj znano prireditveno središče v Sloveniji ponuja tudi storitve vrhunskega prireditvenega menedžmenta. Vabimo vas, da nam zaupate tudi vašo prireditev!

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI