O nakupu vstopnic

Informacijsko središče in prodaja vstopnic
Prešernova cesta 10 (podhod Maxija)
1000 Ljubljana

Odprto ob delavnikih od 11. do 13. in od 15. do 17., ob sobotah od 11. do 13. ter uro pred prireditvami.

Prodaja vstopnic za prireditve v Klubu CD uro pred začetkom prireditve v Mali galeriji. 
S plačilnimi karticami nakup vstopnic tudi na spletu www.cd-cc.si

Vedno z vami! Spremljajte nas na FB, IG in TW.
 

Na nekaterih prireditvah sedežni red ne velja

Prodajo vstopnic za nekatere prireditve smo začeli v času, ko epidemiološke razmere še niso narekovale zmanjšanih zmogljivosti dvoran.

Skladno z novimi odloki pa smo v novembru 2021 morali zasedenost dvoran omejiti: vsak drugi sedež mora ostati prost (razmak enega sedeža velja tudi med družinskimi člani ali člani istega gospodinjstva). Mesta, ki morajo ostati prosta, so v dvorani označena s trakovi.

SEDEŽNI RED na nekaterih dogodkih zato NE BO VELJAL, VELJA PA POSEDANJE GLEDE NA DEL DVORANE (PARTER, 1. BALKON, 2. BALKON), KI JE NAVEDEN NA VSTOPNICI.

Obiskovalce prosimo, da v dvorano vstopijo pri vhodu, navedenem na vstopnici, ter da zasedejo prosto mesto v območju, ki je navedeno na vstopnici (parter, 1. balkon …).
Za pomoč pri posedanju je obiskovalcem na voljo hostesna služba.
Mest je za vse imetnike vstopnic dovolj.
 
Priporočamo, da zaradi pregleda PCT-pogoja in pravočasnega zasedanja dvorane pridete na prireditev nekoliko prej kot običajno.

Vstop v Cankarjev dom je mogoč ob predložitvi dokazila o izpolnjenem PCT-pogoju (z osebnim dokumentom), obvezne so kirurške ali maske FFP2. Več >>
 
Hvala za razumevanje in prijetno spremljanje prireditve!
Cankarjev dom

Obvestilo za obiskovalce

Obveščamo vas, da bomo izpolnjevanje pogoja PCT preverjali že pri vhodih v Cankarjev dom. To velja tudi za Informacijsko središče in prodajo vstopnic CD.

Prijazno vas prosimo, da ob vhodu nadzorni osebi pokažete QR-kodo potrdila PCT ali drugo ustrezno dokazilo (SMS-sporočilo o opravljenem hitrem testiranju – HAG ali negativen izvid pri samotestiranju ne zadostuje kot dokazilo) za vstop v zaprte javne prostore.


Lepo vas prosimo, da v izogib zamudam zaradi preverjanja izpolnjevanja pogoja PCT na dogodke prihajate prej kot ponavadi.
 

Pooblaščeni prodajalci


Vstopnice za prireditve so na voljo tudi pri pooblaščenih prodajalcih: Petrolovi servisi po Sloveniji, poslovalnice Kompasa po Sloveniji, prodajna mreža mojekarte.si po Sloveniji.

Moji dogodki, Moj račun, moj Cankarjev dom

Moj račun na nakupni spletni strani Cankarjevega doma vam zdaj omogoča neposredni ogled spletnega dogodka, za katerega ste kupili vstopnico. Navodila so v datoteki pod tem besedilom, ki jo odprete s klikom.

V rubriki Moj račun/Moji nakupi lahko uporabniki preverjajo stanje nakupov in natisnejo vstopnice.

Pri spletnem nakupu na www.cd-cc.si 5-odstotni popust za določene prireditve na vse kategorije sedežev.

S 1. 1. 2021 je začela veljati nova direktiva o plačilnih storitvah (PSD2), ki je namenjena zaščiti evropskih državljanov in zagotavlja dodatno varnost pri spletnih plačilih. Če pri spletnem plačilu prihaja do težav, preverite pri svoji banki, ali ste sprejeli ustrezne ukrepe, skladne z direktivo.

Vstop v dvorano je mogoč z doma natisnjeno (print@home) ali elektronsko vstopnico, shranjeno na mobilnem telefonu ali drugi prenosni napravi (passbook, wallet …). Ob nakupu vstopnic za določene prireditve prejmete potrdilo, ki ga je treba zamenjati za vstopnice. Potrdilo lahko natisnete, shranite v mobilni telefon ali izpišete celotno večmestno številko. Potrdilo lahko zamenjate v Informacijskem središču CD med uradnimi urami, ki so objavljene na spletni strani CD ali pri blagajni prireditev uro pred prireditvijo (če prireditev ni v CD). Kraj blagajne je odvisen od kraja dogodka oziroma prireditve.


Nakup vstopnic po telefonu


Vstopnice lahko najpozneje 3 delovne dni pred prireditvijo kupite tudi po telefonu 01 24 17 300, in sicer vsak delovnik od 11. do 13. ure.
Po plačanem predračunu vam bomo e-vstopnice poslali po e-pošti ali jih boste prevzeli osebno vsaj uro pred začetkom prireditve v Informacijskem središču CD.
 

Vstopnice za brezplačne prireditve

Prosimo, da si zagotovite vstopnice tudi za brezplačne prireditve.
Zaradi spremljanja obiska, predvsem pa zaradi varnostnih predpisov, ki strogo prepovedujejo večje število navzočih, kot je sedežev, vam hostesna služba brez vstopnice ne more dovoliti vstopa v dvorano.
Če je navedeno, da je vstop prost, vstopnice ne potrebujete.

Prodaja skupinam

Vstopnice za skupine odraslih (društva, podjetja, združenja …)  
Za nekatere prireditve ponuja Cankarjev dom skupinam, večjim od 20 oseb, do največ 20% popust na prireditev. 
Za katere prireditve gre in kolikšen je popust za skupine, je navedeno ob posamezni prireditvi. 
Rezervacije in dodatne informacije
T (01) 2417 168 E suzana.sheppard@cd-cc.si 

Šolski obisk 
Za skupinski obisk šol se je treba vnaprej dogovoriti.
T 01 24 17 161 E kristina.jermancic@cd-cc.si

Popusti

Pri spletnem nakupu na www.cd-cc.si 5-odstotni popust za določene prireditve na vse kategorije sedežev.
Pri nakupu vstopnic pri drugih pooblaščenih prodajalcih ni mogoče uveljavljati določenih popustov. Lahko jih uveljavljate v Informacijskem središču CD in ob nakupu s plačilnimi karticami po telefonu 01 24 17 300.
Popusti za abonmaje so navedeni v abonmajskih knjižicah.
Za določene prireditve CD priznava popust za skupine in družinske obiske, kar objavljamo pri posameznih prireditvah.
(*) Pri določenih prireditvah CD na najnižjo cenovno kategorijo priznava popust mlajšim od 25 in starejšim od 65 let ter upokojencem.
Starejši od 65 let in upokojenci lahko uveljavljajo 5-odstotni popust na vse kategorije sedežev tudi v Informacijskem središču CD.
Ob vstopu v dvorano velja vstopnica, kupljena s popustom za mlajše od 25, starejše od 65 let in upokojence (*), le z osebnim dokumentom ali z upokojensko izkaznico.
Popusti se ne seštevajo.

Odpoved prireditve

Ob odpovedi prireditve ali spremembe datuma prireditve je za urejanje nastalih razmer in vračilo denarja odgovoren CD, za prireditve drugih organizatorjev pa organizator prireditve.
Če prireditev odpovemo, lahko vstopnice zamenjate za drugo prireditev ali pa vam vrnemo denar, in sicer najkasneje v mesecu dni po preteku načrtovanega datuma prireditve v Informacijskem središču Cankarjevega doma. Za pozneje vrnjene ali neizkoriščene vstopnice ne vračamo denarja in jih ni mogoče zamenjati za drugo prireditev. Z vračilom kupnine vstopnice postanejo neveljavne ne glede na obliko, v kateri so. 
Za prireditev, ki je prestavljena, veljajo iste vstopnice (če ni objavljeno drugače). 
V primeru, da so vstopnice za izbrano prireditev dražje/cenejše od vstopnic za odpovedano prireditev, se razlika v ceni (doplačilo/vračilo) poračuna v Informacijskem središču Cankarjevega doma (v kolikor ob prireditvi ni navedeno drugače).
Pridružujemo si pravico do sprememb v abonmajskih programih in nastopajočih v okviru abonmajske ponudbe. Menjava abonmajskih vstopnic v primeru, da Cankarjev dom zagotovi nadomestno predstavo, ni mogoča.
CD o spremembah obvešča na svoji spletni strani ter prek javnih medijev in socialnih omrežij. V primeru sprememb abonmajskega programa abonente obveščamo tudi preko e-pošte.

Druga prodajna mesta

Italija

La MULTIMEDIA
Soc.coop.ar.I, Via di Campo Marzio, 6
34123 Trieste, Italija
T +39 040 311777

Abonmaji

Vpisni pogoji, cene in plačilni pogoji
Vpisni pogoji, cene in plačilni pogoji so objavljeni v abonmajskih knjižicah ali na spletni strani Abonmaji.

Abonmajska izkaznica (ne velja za vse abonmaje**)
Novi abonenti ob prvem vpisu abonmaja prejmejo abonentsko izkaznico, ki jo lahko pokažejo pri vhodu v dvorane ob obisku koncertov oziroma prireditev iz abonmajskega programa.
Ob podaljšanju abonmaja za novo sezono je abonentu reaktivirana QR koda abonmajske izkaznice.
Ob vstopu v dvorano z elektronskimi čitalci preverjamo veljavnost abonmajske izkaznice, zato vstop brez izkaznice ni mogoč.
Ob izgubi abonmajske izkaznice je za izdajo nove treba plačati 5 €.
V primeru pozabljene izkaznice izdamo nadomestno vstopnico ob doplačilu 2 € le abonentom osebno.
** Za nekatere abonmaje CD ne izdaja abonentskih izkaznic, ampak komplete vstopnic.

Splošna določila
Število sedežev v abonmajski ponudbi je omejeno.
Cankarjev dom si pridržuje pravico do spremembe programa in izvajalcev.
Če je prireditev iz abonmajskega programa odpovedana in v sezoni ne moremo zagotoviti nadomestne, abonentom ob predložitvi abonmajske izkaznice povrnemo sorazmerni znesek.

Dodatne informacije Informacijsko središče in prodaja vstopnic (podhod Maxija)
 

 

Cankarjevi torki

Članarina in ugodnosti
Članarina in ugodnosti za člane so objavljeni na spletni strani Cankarjevi torki.
Splošna določila
Članska izkaznica velja leto po nakupu in ni prenosljiva.
Ob izgubi članske izkaznice je za izdajo nove treba plačati 5 €.

 

Cenik

Cenik sta seznam prireditev z navedbo cen oziroma seznam abonmajske ponudbe z navedbo cen, ki sta objavljena na spletni strani CD www.cd-cc.si in v abonmajskih knjižicah

Cene ostalih storitev
Članarina Cankarjevi torki 20 € letno
Darilni bon 20 ali 50 €
Polog na eDarilni bon vrednost določi kupec sam
Polog na Ivanko (kartica dobroimetja) najmanj 20 €
Nadomestilo za zamenjavo že prevzete vstopnice 2 € na vstopnico
Izdaja nadomestne vstopnice za prireditev iz abonmajskega programa v primeru pozabljene abonmajske izkaznice (izdana abonentu osebno) 2 € na vstopnico
Izdaja nadomestne abonmajske izkaznice ali nadomestne kartice Ivanka (v fizični obliki) ali nadomestne članske izkaznice Cankarjevi Torki 5 €
Poštnina za vstopnice 2 €
Poštnina za kataloge in druge publikacije 3 €

Vse cene so v evrih (€).

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI