PCO

Organizacija in PCO

Cankarjev dom (CD) je pionir slovenske kongresne industrije ter odlična rešitev, ko iščete zanesljivega, izkušenega in dobro omreženega partnerja. Kot profesionalni kongresni organizator (PCO) je od leta 1980 član mednarodnega združenja IAPCO. CD organizira in izvaja konference in strokovna srečanja v Sloveniji in tujini. Ponuja prožne in celostne rešitve za združenja, podjetja, vladne in nevladne organizacije. Edinstvena prednost organizacije, zaupane Cankarjevemu domu, je možnost, da dogodek izvedete v uveljavljenih prizoriščih, ki gostijo največje umetnike. Vabimo vas, da vaše srečanje nadgradite s pridihom umetnosti.

Sledite nam na družbenih omrežjih:

Profesionalni kongresni organizator

Vozlišče idej, izkušenj in srčnosti

Organizacija dogodkov in PCO

Za vrhunsko izvedbo srečanj zagotavljamo:

• načrtovanje, svetovanje in pripravo kandidatur
• raziskave potencialnih prizorišč in primernih terminov
• pogajanja in sklepanje pogodb
• finančno vodenje in svetovanje
• programsko opremo in ekipo
• oblikovanje in izdelavo spletnih strani
• ravnanje s povzetki in strokovnimi članki
• vodenje udeležencev in govorcev
• delo z razstavljavci in pokrovitelji
• namestitve in spremljevalni program
• trženje in promocijo


• smo člani IAPCO, ICCA, kongresnih uradov Slovenije in Ljubljane, kar zagotavlja najvišje standarde našega delovanja

Cankarjev dom ponuja rešitve na ključ za virtualna in hibridna srečanja.

Izkušnje in tehnologija z roko v roki

Tehnična ekipa Cankarjevega doma je del tima zaposlenih, ki skrbijo za vrhunski uspeh vašega dogodka.

tehnologija

Prednosti za naročnika:

  • profesionalna ekipa na kraju dogodka, ki pozna izpeljavo prireditev do zadnje podrobnosti in ničesar ne prepušča naključju
  • prireditev izpeljejo od zasnove do zaključka
  • dogodek spremlja tonski, lučni, multimedijski, IT in scenski tehnik, po potrebi tudi vodja prireditve in hostese (število in obseg sodelavcev sta odvisna od velikosti prireditve)
  • oddajamo tehnično opremo in scenske elemente
  • izkušena ekipa zagotavlja celovito podporo za izvedbo predstavitev, projekcij ter najrazličnejših svetlobnih, zvočnih in scenskih učinkov
  • za govornike in nastopajoče je dobro poskrbljeno – urejeni so pripravljalnica ter prostori za sekretariat in vadbo
  • na voljo so vam obnovljeni prostori, ki z modernimi sistemi pregraditve omogočajo prireditve vseh razsežnosti
  • registracijski pulti in garderobe so urejeni v namensko predvidenih prostorih
  • vse prireditve omogoča sodobna oprema, ki jo neprenehoma nadgrajujemo
iapco
kus
Člani najpomembnejših mednarodnih organizacij

Smo člani IAPCO, ICCA, kongresnih uradov Slovenije in Ljubljane, kar zagotavlja najvišje standarde našega delovanja

Povezovanje

Bistvo uspešnega sobivanja je tesno sodelovanje, skupne izkušnje in vzajemna spodbuda. Z našimi partnerji smo spletli tesne vezi, ki nas bogatijo.

Kongresi in znanstvena srečanja

Naša ekipa je kos velikim mednarodnim dogodkom, ki obsegajo vse od svetovnih do evropskih kongresov in konferenc. Z vami smo od zorenja zamisli, priprave kandidature, podpore v procesu pridobivanja srečanja do izvedbe, ki zajema finančno vodenje, registracijo udeležencev, sprejemanje, oblikovanje in tiskanje strokovnega gradiva, izvedbo družabnega programa in kateringa, promocijo ter še veliko drugega. Naš cilj so zadovoljni in stalni naročniki – partnerji ter vrhunsko izpeljani projekti.

Izbrana doživetja po meri

Cankarjev dom ponuja edinstvene prostore za izbrana doživetja po meri. Gostoljubje dajemo družbam vseh velikosti. Poleg dobrega počutja zagotavljamo vrhunsko izvedbo, saj naša ekipa zna prisluhniti tudi neizrečenim željam. Svetujemo vam pri izbiri jedilnika s skrbno izbranimi svežimi in kakovostnimi sestavinami, postavitvi, dekoraciji ter izbiri programa dogodka. Naša zavezanost je pozornost do najmanjše podrobnosti in udejanjanje zastavljenih pričakovanj.

Obsežen in vsestranski, je Cankarjev dom zgrajen za uspeh. Prostorna Prvo in Drugo preddverje ter Velika sprejemna dvorana Cankarjevega doma so kot naročeni za izvedbo večjih dogodkov, kot so sejmi ali razstave. Ob teh lahko ekipa Cankarjevega doma zagotovi tudi vse potrebne elemente za pripravo razstavnih prostorov, odrov ali drugih konstrukcij ter tehnično opremo za potrebe predstavitev (ozvočenje, projektorje, platna, sodobne zaslone idr.). Za dovoz večjih ali težjih eksponatov v vsako etažo je poskrbljeno s posebej urejenimi dovoznimi potmi ali dvigali. Izkoristite odlično lokacijo Cankarjevega doma in umestite vaš dogodek v središče Ljubljane!

Sveže in lokalno

Ali veste, kaj je skrivnost najboljših svetovnih restavracij? Sveže in preverjene sestavine, ki v najkrajšem času preidejo od proizvajalca na krožnik h končnemu porabniku. Za Cankarjev dom jih zagotavljajo naši partnerji v sodelovanju z lokalnimi dobavitelji. Modro je izbirati tudi tisto, kar ponuja sezona. Trajnostni razvoj in ekologija za nas niso le besede, so naše vodilo in filozofija.

Prilagojeno vam

Zavedamo se, da je vsak dogodek drugačen, prav tako tudi, da smo si ljudje med sabo različni. Brez glutena? Brez mesa? Ni težav. Jedilnike, ki jih zagotavljamo za dogodke v Cankarjevem domu, je mogoče prilagoditi vsem pričakovanjem in zahtevam.

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI