Splošne informacije in pogoji

Cenik je seznam prireditev z navedenimi cenami oziroma seznam abonmajske ponudbe z navedenimi cenami, ki je objavljen na spletni strani CD www.cd-cc.si in v abonmajskih knjižicah.

Ob prejemu vstopnice takoj preverite morebitne napake na izpisu (kot na primer napačen izpis dogodka, datuma, časa in prizorišča prireditve ali napačna navedba izbranega sedeža).

Kupljenih vstopnic ne morete vrniti in zanje zahtevati povračila.

V izjemnih primerih zaradi višje sile vam vstopnice za večino prireditev javne službe Cankarjevega doma na vašo željo zamenjamo za drugo prireditev v tekoči sezoni.

Menjava je mogoča najpozneje do zadnjega delovnega dne pred prireditvijo ob delavnikih od 11. do 13. ure v Informacijskem središču CD (podhod Maxi). Nadomestilo za zamenjavo znaša 2 € na vstopnico.Pridržujemo si pravico do spremembe programa. Ob odpovedi, spremembi datuma prireditve ali spremembi zasedbe ali programa dodatni stroški, ki jih utegnete imeti (npr. stroški potovanja, hotel, stroški prodajnega mesta, stroški dostave), niso povrnjeni.

Tudi za brezplačne prireditve morate imeti vstopnico. Izjema so prireditve s prostim vstopom.

Otroci morajo imeti svojo vstopnico.

Če najdete vstopnico, ki jo je nekdo izgubil, prosimo, da jo oddate v Informacijskem središču CD, varnostniku ali hostesi.

Za reševanje sporov je pristojno sodišče v Ljubljani. Vprašanja, predloge, pripombe in pohvale sporočite na E vstopnice@cd-cc.si.

Zahvaljujemo se vam za nakup in vam želimo veliko umetniških užitkov na prireditvah.

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI