28. maj 2023 18:00

Moj oče klobasa (Mijn vader is een saucisse)

Filmska projekcija
Belgija, Nizozemska, Nemčija, 2021, 83'

Ko oče zamenja službeno kravato za kostum veganske klobase, se družinsko življenje postavi na glavo. Komedija, ki odkriva resnične družinske vrednote.

Zoja živi v skoraj čisto običajni družini: oče Paul dela v banki, mama Véronique potuje po svetu in prodaja čokoladne praline za dedkovo podjetje, starejša sestra Fien in brat Kas pa sta vsak po svoje smešna in nadležna. Zoja se ne doma ne v šoli ne počuti najbolje – šolski svet se ji zdi kot džungla, kjer vlada zakon najmočnejšega, zato med odmori raje čemi sama ob steni. Nekega dne pa se njeno življenje postavi na glavo. Oče se odloči, da ima dovolj vsakodnevne rutine: končno bo sledil svojim najstniškim sanjam in postal igralec! Zoja je edina, ki se postavi na očetovo stran: skupaj z njim ostane doma. Kot prava trenerka in menedžerka ga spremlja na tečajih in avdicijah, dokler Paul ne dobi svoje prve vloge v reklami za veganske klobase!

Moj oče klobasa (Mijn vader is een saucisse)

28. maj 2023 18:00
28. maj 2023 18:00
Več terminov

4,50 EUR

Režija: Anouk Fortunier
Scenarij: Jean-Claude van Rijckeghem, po istoimenskem romanu Agnes de Lestrade
Igrajo: Johan Heldenbergh, Eva van der Gucht, Savannah Vandendriessche, Jade de Ridder, Ferre Vuye

Distribucija: Demiurg
 

V nizozemščini s podnapisi

prijava

Bodite med prvimi ...

....  ki boste izvedeli, katere koncerte, predavanja, gledališka in plesna gostovanja in drugo pripravljamo v Cankarjevem domu,

Spletna trgovina izdelkov

Spletna trgovina izdelkov

Skrbno izbrano ponudba različnih izdelkov in spominkov, ki so nastali v sodelovanju z različnimi slovenskimi oblikovalci ali so plod dela oblikovalskega tima Cankarjevega doma.

 

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI