8. dec. 2023 20:00

Fake Orchestra: Mednarodnozabavni večer

Prireja: Glasbeno društvo Etnobeat

Zasedba Fake Orchestra že od leta 1997 deluje kot glasbeni kolektiv, njegovi bolj ali manj stalni člani in redni gostje pa so številni slovenski in tuji glasbeniki najvišje ravni. Nastopili so na vseh pomembnejših prizoriščih in proslavah v domovini, na tujem pa na Hrvaškem in v Italiji, v New Yorku, Londonu, na Dunaju, v Dublinu, Corku, Budimpešti, Helsinkih, Bruslju, Pragi, Istanbulu, Beogradu, Benetkah, Berlinu ... Leta 2009 je bila skupina nominirana za nagrado britanske revije za glasbe sveta, Songlines, v kategoriji new comers.

»Fejki« se po koronskem premoru vračajo na svoj tradicionalni decembrski večer v Štihovi dvorani. Takšni, kot jih imate najraje; predstavili vam bodo delček svojega najljubšega repertoarja, ki zajema sodobne priredbe slovenskih ljudskih pesmi, skladbe jazzovske dive Billie Holiday in eksotične pesmi tretjega sveta.

Fake Orchestra: Mednarodnozabavni večer

8. dec. 2023 20:00
8. dec. 2023 20:00
Več terminov

25,00 EUR

Ana Vipotnik: glas
Boštjan Gombač: glas, klarinet, pihala
Lazaro A. H. Zumeta: glas , violina, tolkala,
Primož Fleischman: saksofon, pihala
Igor Leonardi: kitara, brenkala
Tadej Kampl: bas
Enos Kugler: bobni
gostja Lara Grbić: glas 

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

Gallusova dvorana

Naše dvorane

Razgibana zunanjost Cankarjevega doma sledi organizaciji v notranjosti, kjer na dvaindvajsetih prizoriščih domujeta kulturno-umetniški program in kongresno-prireditvena dejavnost. Dvorane so tehnično opremljene za prireditve vseh vrst in žanrov.

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI