12. mar. 2020 14:00

Dobrodošli v prihodnosti

Prirejata: HealthDay.si, Roche

Zaradi globalne grožnje s korona virusom prireditelj prestavlja dogodek. Natančen datum bo objavljen na spletni strani. Takrat bodo mogoči tudi dogovori glede vračila kupnine oz. zamenjave vstopnic.

Hvala za razumevanje.
HealthDay.si
Roche

4 briljantni posamezniki, vodilni na svojem področju na svetu, bodo posamično v 18 minutah predstavili svoje ideje in kaj to lahko pomeni za prihodnost našega zdravljenja, a tudi preventive, zgodnejšega odkrivanja bolezni ter boljše oskrbe za vse nas. Spremembe so tako velike, da je potrebno včasih pogledati daleč naprej, da bi videli, kam iti naprej danes.
Aktivna poslušalca Marko Pokorn in Lenart J. Kučić bosta po predavanjih predstavila svoj pogled na sporočila, ki nam jih prinašajo Jure Leskovec, Marinka Žitnik, Mark Lee in Bettina Ryll. Program bo povezovala Tjaša Zajc. 

Dogodek poteka pod častnim pokroviteljstvom Predsednika Republike Slovenije Boruta Pahorja.
HealthDay.si in Roche Slovenija prirejata srečanje v dodelovanju s partnerji: Univerza v Ljubljani, Kemijski inštitut, IRCAI - Mednarodni raziskovalni center za umetno inteligenco, ter podjetja Better, Parsek, 3FS in Genialis. 

Dobrodošli v prihodnosti

12. mar. 2020 14:00
12. mar. 2020 14:00
Več terminov

60 EUR

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI