Foto_www.freeimages.com
10. jun. 2019 18:00

Primož Jeralič: Odločitev za življenje

Življenjski padci in ovire niso bile predstavljali prepreke, da vrhunski športnik Primož Jeralič ne bi dosegel v življenju tistega, za kar se je boril še pred nesrečo in za kar se bori še danes, in to je – posvetitev svoji (drugi) ljubezni: športu.

Prilagoditev na nov način življenja mora nas – navadne in gibalno normalne ljudi, skozi njegovo življenjsko zgodbo spodbuditi, da odmislimo ovire, ki jih imamo predvsem v glavi. Namreč besede, kot so "ne morem ali nočem" pri njem ne obstajajo. Le volja in želja sta potrebni, da lahko kljub oviram, dosežemo svoj življenjski cilj.

 

Vem, kaj hočem in vem, kam želim priti. Moja vizija je moj vodič in BREZ IZGOVOROV se mi lahko pridružiš tudi TI!

Primož Jeralič je športni odvisnež, ki ima vizijo, cilje in voljo – glavne atribute, ki peljejo velikim ciljem nasproti. Je človek, ki strmi za zastavljenimi cilij in podira meje nemogočega. O njegovi prodornosti govorijo tudi dejstva, da ima danes zaradi njegove iniciative ročno kolesarstvo v Sloveniji večjo prepoznavnost, saj je bil glavni pobudnik, da se ročno kolesarstvo prične organizirano prijavljati na različnih maratonih, ki potekajo v Sloveniji. Je prejemnik prvega priznanja Kolesarske zveze Slovenije parakolesar Slovenije in udeleženec Paraolimpijskih iger v Riu leta 2016

Primož Jeralič: Odločitev za življenje

10. jun. 2019 18:00
10. jun. 2019 18:00
Več terminov

10 EUR

5% popust ob nakupu na www.cd-cc.si

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

Uršula Cetinski

Blog Uršule Cetinski

Generalna direktorica CD,
Uršula Cetinski,
svoje misli o prireditvah
in drugem aktualnem dogajanju
v CD in širše
strne v kratke zapise.

Vabljeni k branju.

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI