Pretekli dogodek
11. jun. 2023 20:00

Impro liga: Finale '23

Izkušeni improvizatorji in improvizatorke že od oktobra potiskajo svoje odrske nastope do maksimuma na tekmovalnih predstavah, kjer se dve ekipi spopadeta v improvizatorskih veščinah. Navdih za prizore dobijo iz občinstva, ki tudi določi zmagovalce tekme. 

11. junija je čas, da še zadnjič to sezono navdihnete prizore in odločite o samih zmagovalcih sezone 2023! Od vseh ekip se bosta le dve prebili do velikega finala v Cankarjevem domu, tokrat prvič v čudoviti okrogli Štihovi dvorani, ki bo napeti improvizirani predstavi dodala še več globine in zabave iz vseh zornih kotov!

Izkusite neponovljivo pristnost improvizirane predstave in opazujte, kako se iz vašega predloga na odru razvije nora zgodba. Vse možnosti so odprte, vsi zapleti na voljo, vsi konci srečni in nesrečni, dokler se na odru ne izoblikujejo v prizor, ki se lahko zgodi le takrat, v tistem trenutku, s tistim občinstvom in nikoli več. 

Po predstavi, ki vas bo gotovo sprostila in nasmejala, pa sledi še podelitev nagrad za najboljše dosežke v tekoči sezoni. 

V letošnji sezoni Impro lige so sodelovale ekipe: Banda Ferdamana, Brand new, Improholics, Milijoni, Kamijoni, Glumissimo, SNiG A in SNiG 1. Najboljši bosta sezono sklenili s finalom, vaš aplavz pa bo določil zmagovalce. 

Impro liga je temeljni program improvizacijskega gledališča pri nas, ki poteka že od leta 1993. Večina programa ponavadi poteka kot državno tekmovanje impro gledaliških skupin, program pa je stičišče slovenskih improvizatorjev in improvizatork.

Impro liga: Finale '23

11. jun. 2023 20:00
11. jun. 2023 20:00
Več terminov

15,00 EUR

12,00 EUR * * EUR za mlajše od 25 in starejše od 65 let ter upokojence, za sedeže najnižje cenovne kategorije

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

prijava

Bodite med prvimi ...

....  ki boste izvedeli, katere koncerte, predavanja, gledališka in plesna gostovanja in drugo pripravljamo v Cankarjevem domu,

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI