Foto: Nada Žgank
18. okt. 2020 10:00

Hudiči z angeli plešejo - prestavljeno

Zgodbe o peklu in nebesih

Skladno z ukrepi Vlade RS za zajezitev drugega vala epidemije koronavirusa je predstava Hudiči z angeli plešejo, ki je bila napovedana v okviru 23. Pripovedovalskega festivala, prestavljena. Prizadevamo si  najti nadomestni termin. Nov termin bo objavljen na spletni strani in socialnih omrežjih Cankarjevega doma ter v e-novičniku Cankarjevega doma. 

Več informacij o vračilu kupnine in urejanju dobropisa >>


V okviru 23. Pripovedovalskega festivala

Strah pred peklenskim ognjem je botroval nastanku posebnega žanra ljudskih zgodb o navihanih, hudomušnih in včasih, ko je bilo treba koga odvrniti od greha, tudi smrtno resnih in zlobnih hudičih. Ti po žveplu smrdeči zapeljivci in njihovi svetli bratje angeli so v zgodbah iz iste snovi. Vsak na eni strani sveta stražijo vrata do človekovih želja, obžalovanj in strahov. Človek pa – in še sreča, da je tako – z zgodbami potuje od enih do drugih.

 

Vstopnice, kupljene za Pripovedovalski festival 2020, je zaradi prerazporeditve sedežev in manjše zmogljivosti dvoran treba zamenjati.

Svetujemo brezstično menjavo, tako da nam skenirano ali e-vstopnico pošljete na vstopnice@cd-cc.si do vključno 12. oktobra 2020 ter pripišete, za kateri dogodek bi jo želeli zamenjati. 

Če se prireditev v novih terminih ne morete ali ne želite udeležiti, vam bomo do 12. oktobra  izdali dobropis ali vrnili kupnino. Dobroimetje ali vračilo lahko uredimo tudi mi. Prosimo, da nam pošljete vstopnice in podatke za vračilo (TRR) na vstopnice@cd-cc.si do vključno 12. oktobra

Zamenjavo vstopnic ali vračilo kupnine lahko uredite tudi pri blagajni Cankarjevega doma:
ob delavnikih je odprta od 11. do 13. in od 15. do 16., ob sobotah od 11. do 13. ure.

Hvala za razumevanje!

Cankarjev dom

Hudiči z angeli plešejo - prestavljeno

18. okt. 2020 10:00
18. okt. 2020 10:00
Več terminov

9 EUR

5 % popusta ob nakupu na cd-cc.si

Idejna zasnova in izbor zgodb: Špela Frlic
Pripovedujeta: Janez Škof in Tamara Avguštin
Glasba: Samo Kutin

 

 

V sodelovanju z Zavodom Homo Narrans.

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI