27. dec. 20:00

Piaf, Edith Piaf: Vesna Pernarčič

Nihče je ni mogel spregledati.
Nihče je ni mogel posnemati.
Nihče je ne more pozabiti.
Ime ji je bilo Edith Piaf.Zdi se, da je podoba Edith Piaf zacementirana za vse večne čase: nežno, krhko dekletce, ki jo je ulica oblikovala v presunljivo umetnico. Človek, ki poje tako odlično in samosvoje kot Edith, tega ne bi bil sposoben, če ne bi ne samo poznal, temveč tudi doživel dogodkov z druge, »slabše« plati življenja. Trditev, da le ta, ki pozna pekel, lahko govori tudi o raju, še kako velja tudi zanjo.


Predstava je bila izbrana v tekmovalni program Borštnikovega srečanja 2004, kjer je Vesna Pernarčič, večkrat nagrajena za svoje delo, osvijila nagrado za najboljšo igro.
 

Vesna Pernarčič


V tretjem letniku ljubljanske Akademije za gledališče, radio, film in televizijo se je prvič profesionalno spoprijela z gledališčem pod režijskim vodstvom Sama Strelca v vlogi krčmarice Mirandoline P. Turrinija v ptujskem gledališču ZATO. Po akademiji se je zaposlila v Slovenskem stalnem gledališču Trst. V tem obdobju je sodelovala tudi na Primorskem poletnem festivalu (kot Lizeta v predstavi Igra o ljubezni in naključju v režiji J. Kice in kot Govornik v predstavi Stoli v režiji B. Jablanovca). Po triletnem obdobju v SSG Trst se je zaposlila v Prešernovem gledališču Kranj in se preselila nazaj v Ljubljano, kjer so se ji znova odprle možnosti za delo na RTV Slovenija, tako pri sinhroniziranju risank kot tudi pri sodelovanju v otroških oddajah, kakršna je npr. Pod klobukom. V PG Kranj se je prvič predstavila kot Micka v Županovi Micki v režiji V. Tauferja. Je članica igralskega ansambla PG Kranj od leta 2001.

Izbrane nagrade: žlahtna komedijantka (2019, 2012, 2007, 2005), Borštnikova nagrada za igro (2018, 2004), nagrada Prešernovega sklada (2014)

Piaf, Edith Piaf: Vesna Pernarčič

27. dec. 20:00
Več terminov

15 EUR

5% popusta ob nakupu na cd-cc.si

Režija: Tijana Zinajić
Dramaturg: Andrej Jaklič
Avtor besedila in producent: Jože Pernarčič
Kostumografija in scenografija: Jasna Vastl
Glasbeno vodenje: Žare Prinčič
Oblikovanje svetlobe: Igor Remeta
Oblikovalec zvoka: Matej Pernarčič

Nastopata:
Edith: Vesna Pernarčič
Pianist: Joži Šalej

Produkcija: KD Gledališče EU enigma ustvarjanja

30. nov. 20:00

Igor Lumpert & I’m the Spirit of the Earth

Igor Lumpert, tenorski, sopranski saksofon; Leo Genovese, klavir; Masa Kamaguchi, kontrabas; Mark Ferber, bobni
Po zelo uspešnem projektu Eleven z ameriško zasedbo Innertextures (založba Clean Feed), ki ga je predstavil tako v Evropi kot v ZDA in je naletel na vrsto zelo dobrih recenzij v jazzovskih medijih, se Igor Lumpert začasno vrača domov iz New Yorka z novim projektom in zasedbo. Podobno, kot je orkan Sandy l. 2012 vplival na kovanje njegovega projekta Resistance of the earth (Upor zemlje), je pandemija vplivala na avro glasbe tega brooklynskega kvarteta.

Njegovi člani so se znašli v New Yorku ravno v trenutku, ko je ta postal središče pandemije.

I’m the spirit of the Earth je tako glasbeno nadaljevanje večmedijskega projekta Upor Zemlje.

Ko sem sredi aprila 2020 prvič zapustil stanovanje, je na dan umiralo tudi po osemsto ljudi. Odšel sem čez cesto v Prospekt park v gmajno, kjer ni bilo žive duše. Ko sem se ozrl naokoli, sem zagledal debla, ki jih je izruval orkan Sandy daljnega 2012. Vse, kar sem lahko slišal, so bili rešilci in ptice. Takrat sem začutil, da gre zelo zares. Ob spominu na Sandy je bil to zvok zelo zelo močnega vetra, tedaj sem komponiral na pesem Too much industry Allena Ginsberga, ki je postala del multimedijskega projekta Upor Zemlje …
Igor Lumpert
 

Letna članska izkaznica Cankarjevi torki
Zagotovite si prihranek in klubske ugodnosti:
– 40-odstotni popust za koncerte Cankarjevih torkov
– rezervacijo vstopnice do petnajst minut pred koncertom, če obisk napoveste vsaj dan prej na E vstopnice@cd-cc.si
– 10-odstotni popust pri nakupu vstopnic za posamezne koncerte abonmaja Glasbe sveta in Jazz festivala Ljubljana
– žrebanje dobitnika brezplačnega kompleta vstopnic za Jazz festival Ljubljana

Cena članske izkaznice 20 EUR
Veljavnost članske izkaznice je leto dni od nakupa; izkaznica ni prenosljiva.
 

Igor Lumpert & I’m the Spirit of the Earth

30. nov. 20:00
Več terminov

12,00 EUR

8,00 EUR * * EUR za mlajše od 25 in starejše od 65 let ter upokojence, za sedeže najnižje cenovne kategorije

5 % popusta ob nakupu na cd-cc.si

Cankarjev dom
3. nov. 19:00

Glasovi miru – Nazaj v prihodnost

Podelitev nagrade mira

Dogodek bo povezovala Alenka Tetičkovič, z glasbo pa ga bosta popestrila Katja Stare in Rok Černe. Slavnostni govorki: Gabriela Babnik Ouattara, predsednica ŽO SC PEN MIRA, in Tanja Tuma, predsednica Slovenskega centra PEN

Glasovi miru se letos vračajo. Nazaj v prihodnost. Kjer vseskozi živijo. Koliko ženskih glasov preteklosti, med drugimi slovitih literarnih ustvarjalk sedanjosti in prihodnosti, je in bo obviselo v čumnati pozabe samo zato, ker zanje ni bilo in ni prostora na planetu nasilja in vojn? Bo jutrišnji dan do vseh nas ljubeznivejši? Glasovi mladih so jutra življenja, ki nekoč mora dobiti drugačen namen. Morda je čas, da se sprijaznimo z dejstvom, da nam kot vrsti ne uspeva najbolje. Preveč delitev. Preveč krivic. Premalo humanizma, premalo svobode za nove mladosti. Mira odpira prostor.  Prostor za kreativne in pogumne ženske sedanjosti ter za glasove mladih žensk prihodnosti.

Rdeča nit letošnje podelitve nagrade mira je odmev življenjskega dela mirinih nominirank iz daljne prihodnosti. Ta se v zanimivi obliki vrača med glasove sedanjosti in nosi osebni pečat sleherne nominiranke. Kdo bo letošnja mira, bo znano kmalu. Nominiranke so: Blanka Erhatič, Đurđa Strsoglavec, Nada Marija Grošelj, Amalija Jelen Mikša, Mirana Likar Bajželj, Cvetka Bevc, Katja Mihurko Poniž, Saša Pavček, Luna Jurančič Šribar, Jerneja Jezernik in Ivana Kampuš.

 

Glasovi miru – Nazaj v prihodnost

3. nov. 19:00
Več terminov

Brezplačne vstopnice

V sodelovanju s Slovenskim centrom PEN in Ženskim odborom Slovenskega centra PEN MIRA

Sylvia v Cankarjevem domu
Pretekli dogodek
Vstop prost

Sylvia - pogovor z ustvarjalci

Sylvia, multimedjiska pop opera o Sylvii PLath

Po predstavi v Gallusovi dvorani bo v Klubu Cankarjevega doma potekal pogovor z ustvarjalci multimedijske pop opere o Sylvii Plath.

Pogovor bo potekal v nagleščini, vodil ga bo Jure Longyka.

Sodelujejo: An Pierlé, Maxime Glaude, Vinora Epp, Vanessa Compagnucci, George Cizeron

Sylvia - pogovor z ustvarjalci

Vstop prost
Več terminov

23. nov. 20:00

Lucia Cadotsch Speak Low II

Lucia Cadotsch, glas; Otis Sandsjö, tenorski saksofon; Petter Eldh, kontrabas

Po izjemnem nastopu na Jazz festivalu v Ljubljani 2017 (in na drugih po vsem svetu) se opevani trio švicarske vokalistke Lucie Cadotsch vrača z dolgo pričakovanim drugim LP-jem, potem ko je prvenec osvojil najvišje ocene v vseh pomembnih izdajah, vključno z angleškim Guardianom in ameriškim Downbeatom. Z redko glasbeno telepatijo in dobro naoljeno kolektivno uigranostjo člani Speak Low dokazujejo, da moč izvirnega koncepta predstavlja izvrstno izhodišče za nadaljnje raziskovanje.  Tokrat se dotikajo repertoarja tako različnih glasbenih umov, kot so Brian Eno, Rickie Lee Jones, Luciano Berio in Tony Williams, vendar z neponovljivim, značilnim pristopom, ki prerojene skladbe približa tako novi generaciji poslušalcev kot tudi ljubiteljem brezčasne glasbe. Medtem ko Cadotsch na novo izpisuje tradicijo vokalnega jazza, Sandsjö tke niti peresno lahkih tonov, Eldh pa se s spojem moči in gibčnosti izkazuje za enega najbolj prepričljivih basistov danes.

Lucia Cadotsch, ki se je umetniško ustalila v Berlinu, sodeluje s številnimi zasedbami evropske progresivne glasbe. Je prejemnica nagrade echo jazz – nemške ustreznice grammyja – za vokalistko leta.

Po nastopih v Ljubljani bo zasedba Speak Low II na pobudo Cankarjevega doma obiskala še Novo mesto in Ravne na Koroškem.
 

Lucia Cadotsch Speak Low II

23. nov. 20:00
Več terminov

12,00 EUR

8,00 EUR * * EUR za mlajše od 25 in starejše od 65 let ter upokojence, za sedeže najnižje cenovne kategorije

5 % popusta ob nakupu na cd-cc.si

16. nov. 20:00

KIKO DINUCCI feat Juçara Marçal

Kika Dinuccija, ki z albumom Rastilho ponuja eksplozivno vizijo Brazilije 21. stoletja, v enaki meri navdihujejo Joao Gilberto in skupina Fugazi, afriška polifonska glasba in rojstno mesto Sao Paulo.

Kiko Dinucci, kitara, glas; Juçara Marçal, glas
 

Brazilski glasbenik in skladatelj Kiko Dinucci prihaja iz Guarulhosa, zvezne države Sao Paulo. Je ustanovni član zasedb Metá Metá (v njej je vokalistka Juçara Marçal) in Passo Torto. Na koncertu v Ljubljani, ki je del obsežne evropske turneje, v okviru katere je tudi znameniti festival Le Guess Who, predstavlja svoj avtorski album, izdan pred epidemijo.

Kiko Dinucci, ki ga enako navdihujejo Joao Gilberto in skupina Fugazi, afriška polifonska glasba in rojstno mesto Sao Paulo, z albumom Rastilho ponuja eksplozivno vizijo Brazilije 21. stoletja. Album apokaliptične sambe zaznamujeta Kikova ponotranjena kitarska igra in surov vokal. Iz gostujočih umetnikov izvabi presenetljivo pestrost, od divjega zaklinjanja do razburkanega zbora sambe – Rastilho je odet v odmeve in odjeke z »napakami«, kot so praskanje z nohti, prasket, sopihi, hropot ter zvok strun, ki udarjajo po prečkah – linije, ki se zlivajo v enovit zvočni mozaik. Album je bil posnet in zvok mešan analogno, njegovo posebno razpoloženje prikliče mojstrovine od šestdesetih in sedemdesetih let naprej. Kiko vplive zajema od legend brazilske pesmi in akustične kitare, kot so Dorival Caymmi, Baden Powell, Joao Bosco ali Gilberto Gil.

Album Rastilho je izjemen od prve do zadnje note.
Gilles Peterson (VB)

Rastilho strukture ljudske glasbe raziskuje s krepkim, perkusijskim slogom igranja in razgibano dinamičnostjo, ki obuja Kikovo izkušnjo na urbani pank sceni.
Pitchfork (ZDA)
 

Letna članska izkaznica Cankarjevi torki
 Zagotovite si prihranek in klubske ugodnosti:
– 40-odstotni popust za koncerte Cankarjevih torkov
– rezervacijo vstopnice do petnajst minut pred koncertom, če obisk napoveste vsaj dan prej na E vstopnice@cd-cc.si
– 10-odstotni popust pri nakupu vstopnic za posamezne koncerte abonmaja Glasbe sveta in Jazz festivala Ljubljana
– žrebanje dobitnika brezplačnega kompleta vstopnic za Jazz festival Ljubljana

Cena članske izkaznice 20 EUR
 Veljavnost članske izkaznice je leto dni od nakupa; izkaznica ni prenosljiva.

KIKO DINUCCI feat Juçara Marçal

16. nov. 20:00
Več terminov

12,00 EUR

8,00 EUR * * EUR za mlajše od 25 in starejše od 65 let ter upokojence, za sedeže najnižje cenovne kategorije

5 % popusta ob nakupu na cd-cc.si

V sodelovanju z Veleposlaništvom Brazilije v Ljubljani

9. nov. 20:00

Cansu Tanrikulu feat. Greg Cohen & Tobias Delius

Cansu Tanrikulu je prejemnica jazzovske nagrade Združenja Karla Hoferja za najboljšo solistko (2019) in štipendije Else Neumann (2021)

Cansu Tanrikulu, glas; Greg Cohen, kontrabas; Tobias Delius, saksofon

Improvizatorji Cansu Tanrikulu (TUR), Greg Cohen (ZDA) in Tobias Delius (VB) zadnja tri leta osvajajo evropska glasbena prizorišča s kombinacijo izkušenosti in muziciranja brez zavor. Trio z vsakim nastopom izumlja nove oblike avantgardne pesmi: ali z neustrašnim spustom po brzicah značilne melodike ali z burno emotivnostjo šamanističnega obreda. Od debija leta 2018 se je sestav razvil v eno vodilnih sil berlinske improvizirane glasbe.

Cansu Tanrikulu trio opisuje kot mejnik svoje uspešne poti, ključni premik v razvoju organskega, razgibanega in živega sloga vokalne improvizacije, ki je postal njen zaščitni znak. Od vsega začetka je v ospredju tria in je avtorica konceptualne zasnove prvenca »Kantoj de Fermiteco« (v esperantu Pesmi zaprtih prostorov), ki oktobra 2021 izide pri založbi LowSwing Records. Kot sestavljanka sporočil o cenzuri, obsesivnem ljubezenskem razmerju med televizijo ter njeno človeško, globoko ponotranjeno toksično moškostjo v obliki prelomljenih motov iz materinih ust, džuboksov pogube in biblij domače izdelave se album izkazuje kot kolaž zaprtih prostorov, ki ga je v celoto uredila Cansu Tanrikulu.


Vokalistka, večmedijska umetnica, skladateljica in improvizatorka Cansu Tanrikulu je eden najbolj iskanih in plodovitih mladih glasov evropske glasbene scene. S kreativnim sedežem v Berlinu deluje kot vodja/sovodja več skupin, kot so Melez (Jim Black & Elias Stemeseder), MeoW (Jim Black, Liz Kosack & Dan Peter Sunderland) in Last Chance to Misbehave (Julia Hülsmann & Mia Knop Jacobsen).

S prožnim vokalom, slogovno vsestranskostjo ter daljnosežnim pristopom k melodiki in v besedilu utemeljeni improvizaciji se je uveljavila v več žanrih. Je redna gostja priznanih evropskih prizorišč. Vodilni instinkt Cansu Tanrikulu kot skladateljice in konceptualne mislice sta formiranje tem, ki se izmikajo prelitju v glasbene entitete, in sklepanje partnerstev z izjemnimi ustvarjalci.

Diplomirala je iz kognitivne psihologije ter je prejemnica jazzovske nagrade Združenja Karla Hoferja za najboljšo solistko (2019) in štipendije Else Neumann (2021).

 

Letna članska izkaznica Cankarjevi torki
Zagotovite si prihranek in klubske ugodnosti:
– 40-odstotni popust za koncerte Cankarjevih torkov
– rezervacijo vstopnice do petnajst minut pred koncertom, če obisk napoveste vsaj dan prej na E vstopnice@cd-cc.si
– 10-odstotni popust pri nakupu vstopnic za posamezne koncerte abonmaja Glasbe sveta in Jazz festivala Ljubljana
– žrebanje dobitnika brezplačnega kompleta vstopnic za Jazz festival Ljubljana

Cena članske izkaznice 20 EUR
Veljavnost članske izkaznice je leto dni od nakupa; izkaznica ni prenosljiva.

Cansu Tanrikulu feat. Greg Cohen & Tobias Delius

9. nov. 20:00
Več terminov

12,00 EUR

8,00 EUR * * EUR za mlajše od 25 in starejše od 65 let ter upokojence, za sedeže najnižje cenovne kategorije

5 % popusta ob nakupu na cd-cc.si

Pretekli dogodek
Danes
27. okt. 2021 19:30

Taja Rijavec, harfa / Kvintet Trobility

Taja Rijavec, harfa; Kvintet Trobility
V sodelovanju z Glasbeno mladino ljubljansko

Taja Rijavec, harfa
*
Kvintet Trobility
 

Taja Rijavec, harfa / Kvintet Trobility

27. okt. 2021 19:30
27. okt. 2021 19:30
Več terminov

5,00 EUR

Pretekli dogodek
12. okt. 2021 20:00

M.U.G. Trio

Premierna predstavitev novega albuma Mislec

Marko Brdnik, harmonika; Uroš Rakovec, kitara; Gašper Peršl, bobni

M.U.G. Trio v jesen vstopa z novo ploščo Mislec, ki je ravnokar izšla v digitalni obliki in kot gramofonska plošča. V inštrumentalnih skladbah se mešajo sodobni improvizirani in popularni glasbeni tokovi, ki jih plemenitijo vplivi klasične glasbe, klasičnega rocka in hip hopa. Glasbeni virtuozi na plošči Mislec skozi čezžanrsko zvočno potovanje premišljujejo o aktualnem družbenem dogajanju, kljub temu pa iz njihove polnokrvne glasbe vejeta tako dobrodošla svetloba in optimizem.

Marko Brdnik (harmonika), Uroš Rakovec (kitara) in Gašper Peršl (bobni) delujejo kot solisti, komorni in studijski glasbeniki. Vsak zase in včasih skupaj igrajo v različnih domačih in mednarodnih avant-rockerskih, jazz, etno-jazz in drugih že večkrat nagrajenih zasedbah ter ustvarjajo glasbo za gledališke in plesne predstave in filme. Brdnik in Rakovec sta uigrana glasbena naveza, katere ustvarjanje je leta 2016 dalo svojstveni zvok albumu z naslovom Leta, s katerim sta navdušila tako poslušalce kot kritike. Mojstrsko se izogneta stereotipom, kakršnih smo vajeni iz zasedb, v katerih imata osrednjo vlogo harmonika in kitara, njun prepoznavni zvok pa je z dodatkom Peršlovih bobov pridobil na dinamiki, s svojeglavo in stilsko neopredeljeno glasbeno govorico pa trio tako nagovarja širše, tudi mlajše občinstvo. 

 

V teh virtualnih časih je res poseben užitek izdelati nekaj oprijemljivega – to se nam zdi zelo pomembno. Borut Bučinel je ploščo oblikoval tako, da jo bo morda kupil tudi nekdo, ki doma nima gramofona,« poudarjajo glasbeniki. Z naslovnice njihove nove plošče nas opazuje okamneli mislec. 

Konec septembra objavljeni singel M.U.G. Tria Loviti sledi je napovedal izid nove plošče Mislec/Thinker, ki je 5. oktobra izšla pri Založbi Radia Študent v digitalni obliki in kot gramofonska plošča, sočasno s studijskim koncertom na Afterpartyju Radia Študent. V instrumentalnih skladbah se mešajo sodobni jazz, improvizirani in popularni glasbeni tokovi, ki jih žlahtnijo vplivi klasične glasbe, klasičnega rocka in hip hopa. Glasbeni virtuozi na plošči Mislec skozi čezžanrsko zvočno potovanje premišljujejo o aktualnem družbenem dogajanju, kljub temu pa njihovo polnokrvno glasbo prevevata tako dobrodošla svetloba in optimizem. 

Letna članska izkaznica Cankarjevi torki
Zagotovite si prihranek in klubske ugodnosti:
– 40-odstotni popust za koncerte Cankarjevih torkov
– rezervacijo vstopnice do petnajst minut pred koncertom, če obisk napoveste vsaj dan prej na E vstopnice@cd-cc.si
– 10-odstotni popust pri nakupu vstopnic za posamezne koncerte abonmaja Glasbe sveta in Jazz festivala Ljubljana
– žrebanje dobitnika brezplačnega kompleta vstopnic za Jazz festival Ljubljana

Cena članske izkaznice 20 EUR
Veljavnost članske izkaznice je leto dni od nakupa; izkaznica ni prenosljiva.

M.U.G. Trio

12. okt. 2021 20:00
12. okt. 2021 20:00
Več terminov

12,00 EUR

8,00 EUR * * EUR za mlajše od 25 in starejše od 65 let ter upokojence, za sedeže najnižje cenovne kategorije

5 % popusta ob nakupu na cd-cc.si

Pretekli dogodek
26. okt. 2021 20:00

Dragičević in Grom: To telo, pokončno

Nina Dragičević, tekst, glas; Tomaž Grom, zvok, glasba

Telo kot nosilec misli, tudi razrednega položaja, ideoloških narativ, reprezentacijskih signalov. Nenehno na udaru. Vse ga zadeva, vse se lepi nanj. Ni zadnje zatočišče svobode, ampak točka, v katero se svet brezmejno zarezuje, ga obmetava z neskončnimi količinami besed in nasilja, včasih pa ga kratko malo zaobide in tako izniči. Ali je prihodnost mogoča?

Dragičević in Grom za kompozicijsko izhodišče vzameta avtoričino pesniško knjigo To telo, pokončno (2021), kjer se nahaja in izreka veliko veliko teles, ne katerihkoli, a veliko ter jih pripeljeta v zvočnost, se pravi v prostor. Misel zveni. Kritična, ozaveščena. Treba jo je dvigniti. Treba se je dvigniti. Kar naj bi bilo drugo, prihaja v ospredje. Kar naj bi molčalo, zdaj zveni. Kar naj bi sámo prenašalo, se obrača k vam.
 

Nina Dragičević je književnica, skladateljica in doktorica sociologije. Je avtorica knjig Kdo ima druge skrbi (2014), Slavne neznane (2016), Med njima je glasba (2017), Ljubav reče greva (2019) in To telo, pokončno (2021) ter avtorskih plošč Parallellax (2016) in Gospa, tega v realnosti ni (2019). Je ustanoviteljica in umetniška vodja festivala zvočnih umetnosti Topografije zvoka. Leta 2020 je prejela Župančičevo nagrado, leta 2019 je bila finalistka za Jenkovo in Veronikino nagrado, leta 2018 pa je prejela obe nagradi Vitez poezije, Svečano listino Univerze v Ljubljani za posebne dosežke in bila finalistka za evropsko nagrado Palma Ars Acustica.
http://ninadragicevic.com/

Tomaž Grom je kontrabasist, improvizator, komponist. Gostoval je na festivalih po Evropi in severni Ameriki, ustvaril avtorsko glasbo za številne gledališke, plesne in lutkovne predstave ter filme. Je ustanovitelj in programski vodja Zavoda Sploh, ki se ukvarja s produkcijo glasbenih in uprizoritvenih umetnosti ter z izobraževanjem in založništvom. Leta 2021 je prejel nagrafo ostrenje pogleda za film Komaj čakam, da prideš, leta 2014 nagrado za kreativno kompozicijo zvoka v predstavi Opera za tri groše (režija Tomi Janežič), leta 2015 nagrado Ksenije Hribar – za oblikovanje zvoka in glasbe v zadnjih dveh letih, leta 2014 nagrado Zlata ptica za glasbo.
https://www.sploh.si/en/about-sploh/artists/tomaz-grom


 

Letna članska izkaznica Cankarjevi torki
Zagotovite si prihranek in klubske ugodnosti:
– 40-odstotni popust za koncerte Cankarjevih torkov
– rezervacijo vstopnice do petnajst minut pred koncertom, če obisk napoveste vsaj dan prej na E vstopnice@cd-cc.si
– 10-odstotni popust pri nakupu vstopnic za posamezne koncerte abonmaja Glasbe sveta in Jazz festivala Ljubljana
– žrebanje dobitnika brezplačnega kompleta vstopnic za Jazz festival Ljubljana

Cena članske izkaznice 20 EUR
Veljavnost članske izkaznice je leto dni od nakupa; izkaznica ni prenosljiva.

Dragičević in Grom: To telo, pokončno

26. okt. 2021 20:00
26. okt. 2021 20:00
Več terminov

12,00 EUR

8,00 EUR * * EUR za mlajše od 25 in starejše od 65 let ter upokojence, za sedeže najnižje cenovne kategorije

5 % popusta ob nakupu na cd-cc.si

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI