Pretekli dogodek
Ogled je na voljo do 30. 5. do 23:00

Letni koncert APZ Tone Tomšič Univerze v Ljubljani (premierno predvajanje posnetka)

Tehnične težave smo odpravili. Zahvaljujemo se za potrpežljivost in razumevanje.
Zaradi današnjih težav bo posnetek na voljo do nedelje, 30. 5., do 23. ure.

Letni koncert APZ Tone Tomšič Univerze v Ljubljani
5 do 100
Zborovodja: Jerica Bukovec  
 

Akademski pevski zbor Tone Tomšič Univerze v Ljubljani pod vodstvom dirigentke Jerice Bukovec letos praznuje že 95. obletnico delovanja. Letni koncert zaradi tega nosi pomenljiv naslov »5 do 100«. To bo prvi koncert zbora v letošnji pevski sezoni, saj je morala zasedba zaradi epidemioloških ukrepov prekiniti izvajanje vaj v živo že v začetku oktobra 2020. Na koncertu bodo opazovali preplet skladb iz vseh glasbenih obdobij, ki so jih napisali tako tuji kot domači skladatelji, med katerimi bo zbor predstavil tudi noviteto mladega skladatelja Leona Firšta. Glasbeniki Janez Jocif, Marjanca Jocif, Franci Krevh, Izidor Erazem Grafenauer in Tilen Udovič nas bodo skupaj s pevci popeljali nazaj v srednji vek. Na koncertu bosta sodelovala tudi violončelistka Katarina Kozjek in organist Tomaž Sevšek Šramel. 

Vstopnice za dostop do e-dogodka so na voljo v spletni trgovini Cankarjevega doma. Po potrditvi nakupa se bo e-dogodek pojavil v vaši košarici in v polju Moji nakupi, od koder bo ob napovedanem času tudi predvajan.

Izvedbo koncerta omogočajo: Ministrstvo za kulturo RS, Mestna občina Ljubljana, ŠOU, Inotherm d.o.o., Krka d.d., Novo mesto

Letni koncert APZ Tone Tomšič Univerze v Ljubljani (premierno predvajanje posnetka)

Ogled je na voljo do 30. 5. do 23:00
Več terminov

8,00 EUR

Spletna trgovina izdelkov

Spletna trgovina izdelkov

Skrbno izbrano ponudba različnih izdelkov in spominkov, ki so nastali v sodelovanju z različnimi slovenskimi oblikovalci ali so plod dela oblikovalskega tima Cankarjevega doma.

 

prijava

Bodite med prvimi ...

....  ki boste izvedeli, katere koncerte, predavanja, gledališka in plesna gostovanja in drugo pripravljamo v Cankarjevem domu,

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI