Darilni bon in eDarilni bon

Obdarujte s kulturo!

Darilni bon

Splošna določila poslovanja z darilnimi boni CD
Vrednost darilnega bona je 20 ali 50 €.

Izdaja bona
Darilne bone izdaja in prodaja Cankarjev dom, kulturni in kongresni center (v nadaljevanju izdajatelj). Darilne bone prodaja Cankarjev dom v Informacijskem središču in prodaji vstopnic CD (podhod Maxija) ali jih pošlje po pošti ob predhodnem naročilu po e-pošti: vstopnice@cd-cc.si.

 

Uporaba bona
Namenjen je izključno nakupu vstopnic za prireditve Cankarjevega doma. Z njim ni mogoče kupiti drugega ali več drugih darilnih bonov in ga zamenjati za denar. Vrednost bona je potrebno porabiti z enkratnim nakupom in je ni mogoče prenesti na naslednji nakup. Če nakup presega vrednost darilnega bona, je razliko treba doplačati. Darilni bon je unovčljiv le v Informacijskem središču Cankarjevega doma (podhod Maxija). Darilni bon mora biti nepoškodovan in črtna koda mora biti dobro vidna in berljiva. Brez črtnega zapisa bon ni veljaven.

Reklamacije
Reklamacije rešuje Informacijsko središče in prodaja vstopnic CD, vstopnice@cd-cc.si.

 

Izguba
Za izgubljene ali ukradene darilne bone ne odgovarjamo in ne izdajamo nadomestnih potrdil.

Končne določbe
Splošna določila poslovanja z darilnimi boni CD imajo značaj pogodbe. Z nakupom imetnik potrjuje, da je o teh splošnih določilih obveščen in da se z njimi strinja. Kasnejše spremembe teh splošnih določil ne vplivajo na veljavnost darilnega bona. Morebitne spore iz teh splošnih določil rešuje stvarno pristojno sodišče v Ljubljani.

eDarilni bon

Splošna določila poslovanja z eDarilnimi boni CD
Vrednost eDarilnega bona določite sami.

Izdaja eDarilnega bona
eDarilne bone izdaja in prodaja Cankarjev dom v spletni trgovini www.cd-cc.si.
 

Uporaba
eDarilni bon je namenjen izključno nakupu vstopnic za prireditve Cankarjevega doma v spletni trgovini www.cd-cc.si ali Informacijskemu središču CD. Lahko ga podarite elektronsko ali natisnjenega. Vsak darilni bon je označen s svojo kodo (unikatno serijsko številko), Cankarjev dom pa ga je zavezan sprejeti kot plačilo za nakup na prodajnem mestu ali spletni strani Cankarjevega doma. Črtna koda mora biti dobro vidna. Z njim ni mogoče kupiti drugega ali več drugih darilnih bonov in ga zamenjati za denar. Neporabljeno vrednost lahko prenesete na naslednji nakup. Če nakup presega vrednost darilnega bona, je razliko treba najprej naložiti na eDarilni bon. Imetnik eDarilnega bona se ob nakupu na spletni strani prijavi kot uporabnik Cankarjevega doma. Z eDarilnim bonom lahko opravite plačilo tudi v Informacijskem središču CD.

Reklamacije
Reklamacije rešuje Informacijsko središče in prodaja vstopnic CD, vstopnice@cd-cc.si.

 

Izguba
Za izgubljene ali ukradene eDarilne bone ne odgovarjamo in ne izdajamo nadomestnih potrdil.

Končne določbe
Splošna določila poslovanja z eDarilnimi boni CD imajo značaj pogodbe. Z nakupom imetnik potrjuje, da je o teh splošnih določilih obveščen in da se z njimi strinja. Kasnejše spremembe teh splošnih določil ne vplivajo na veljavnost eDarilnega bona. Morebitne spore iz teh splošnih določil rešuje stvarno pristojno sodišče v Ljubljani.

Glede vprašanj, ki jih gornja določila ne urejajo, veljajo Splošni pogoji nakupa vstopnic CD prek spleta.

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI