Varno in zdravo na dogodke

Cankarjev dom je v postopku za pridobitev certifikata dokazal, da izpolnjuje kriterije Zavoda-Kongresnoturističnega urada Slovenije »Varno in zdravo na dogodke«.

Kongresni urad Slovenije je v sodelovanju z Nacionalnim inštitutom za javno zdravje pripravil standarde »Varno in zdravo na dogodke«, katerih namen sta zagotavljanje višje stopnje zdravstvene varnosti udeležencev dogodkov in zaposlenih ter omejevanje morebitnega širjenja nalezljivih bolezni, zlasti covida-19.

Ker verjamemo v srečanja »iz oči v oči«, se je Cankarjev dom pridružil pobudi in pridobil certifikat »Varno in zdravo na dogodke«, s katerim Zavod-Kongresnoturistični urad potrjuje, da izpolnjujemo merila v kategorijah »Organizator dogodkov« in »Prizorišče za dogodke«. Z upoštevanjem standardov za zagotavljanje najvišje stopnje zdravstvene varnosti za udeležence dogodkov in obiskovalce prireditev se še dodatno zavezujemo k visoki kakovosti storitev Cankarjevega doma. Vabimo vas, da nam zaupate vaš prihodnji poslovni ali družabni dogodek.
 

 

varno in zdravo

 

Varno in zdravo

varno

Značke
Najbolj brano

6. oktober – svetovni dan cerebralne paralize

Konservatorsko-restavratorska dela na bronasti skulpturi I. Cankarja avtorja Slavka Tihca

Dan odprtih vrat

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI