Kongresni organizatorji z vsega sveta leta 2024 v CD

Slovenija bo 2024 gostila odmevno letno srečanje in generalno skupščino Mednarodnega združenja profesionalcih kongresnih organizatorjev

Na 53. letnem srečanju in generalni skupščini IAPCO, ki je potekala od 6. do 9. februarja 2023 v  Jeruzalemu v Izraelu, je Cankarjev dom, kot edini član te mednarodne organizacije v Sloveniji, prevzel prapor za izvedbo naslednjega srečanja. Dogodka so se udeležile direktorica kongresno-komercialnega programa mag. Breda Pečovnik, vodja pridobivanja v marketingu mag. Dušica Todorović, strokovna sodelavka za kongresno-komercialni program Alenka Kregar ter direktorica Turizma Ljubljana mag. Petra Stušek

Po uspešni kandidaturi je IAPCO Cankarjevemu domu zaupal izvedbo svojega najpomembnejšega stanovskega srečanja - letne skupščine in generalne skupščine - konec februarja 2024.  Združenje postavlja globalne standarde v kongresni industriji srečanj, zato je dogodek za Slovenijo izjemnega pomena. Cankarjev dom je srečanje uspešno gostil prvič že pred dobrimi dvajsetimi leti, tokrat (v drugo) lahko pričakujemo okoli 160 strokovnjakov iz industrije srečanj iz vsega sveta.

Celotno organizacijo s strokovno programsko vsebino in družabnimi dogodki je Cankarjev dom  pripravil pod budnim očesom strokovnega odbora združenja. Rdeča nit je zasnovana na prispevkih vrhunskih strokovnjakov z različnih področij, predvsem bi radi poudarili avtentičnost zelene Slovenije in trajnostni razvoj. Slogan dogodka je Be the Flow (aware, responsible, smart).

Udeležencem bodo organizatorji  predstavili najboljše, kar Slovenija premore na športnem, kulturnem in znanstvenem področju. Brez sodelovanja in podpore  ključnih  nosilcev slovenskega turizma tega dogodka ne bi bilo mogoče izvesti, zato so v projekt aktivno vključeni Slovenska turistična organizacija in njena direktorica mag. Maja Pak, Turizem Ljubljana s kongresnim uradom in direktorico mag. Petro Stušek, Turizem Bled z direktorjem Blažem Vebrom in Sava hoteli. 

Značke
Najbolj brano

Poslaniki Beethovna in Bonna

Dela ene najizvirnejših slikark 20. stoletja prvič pri nas

Ne sledite, bodite tok!

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI