Pretekli dogodek
20. in 21. mar. 2023 ob 18:30

Hobgoblini pobalini ali pazite na svoje ključe!

Letni javni nastop učencev oddelka za sodobni ples in plesnih pripravnic Konservatorija za glasbo in balet Ljubljana
Otroška plesna predstava, od 4. leta

Kako je mogoče, da se izgubljeni ključi pojavijo od nikoder na najbolj nenavadnih krajih ali tam, kamor smo pogledali že trikrat? Gre za neverjetna naključja ali je bila na delu višja, nam nepoznana sila?

Če verjamete v nadnaravne sile, potem vedite, da nam tu in tam ponagajajo hišni škrati po imenu Hobgoblini. Radi se pošalijo na naš račun in nam skrijejo ključe … pomemben simbol doma.

Ključ povezujemo s svobodo, znanjem in skrivnostnostjo, ker omogoča dostop do tja in do sreče.

Vabljeni na letno predstavo učencev plesnih pripravnic in sodobnega plesa na Konservatoriju za glasbo in balet Ljubljana. Vseeno pa velja opozorilo: Pazite na svoje ključe in ob koncu predstave nujno preverite, ali so še v torbici in žepu. Nikoli ne veš!!!

Koncept predstave sta pripravili njihovi plesni pedagoginji prof. Jana Kovač Valdés in prof. Veronika Valdés. V njunih koreografijah bo zaplesalo 145 mladih plesalcev, starih od 6 do 14 let,  vizualno podobo predstave je s kostumografijo obogatila Mojca Janželj Tomažič, z videonapovedniki pa Petra Hlebš.
 

Hobgoblini pobalini ali pazite na svoje ključe!

20. in 21. mar. 2023 ob 18:30
Več terminov

12,00 EUR

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

prijava

Bodite med prvimi ...

....  ki boste izvedeli, katere koncerte, predavanja, gledališka in plesna gostovanja in drugo pripravljamo v Cankarjevem domu,

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI