28. nov. 2023 19:00

Z Davidom Zupančičem o znanosti mirnega življenja

Prireja: Mladinska knjiga

David Zupančič, mladi specializant infektologije in spletni vplivnež, ki je lansko leto navdušil s knjigo Življenje v sivi coni, se natanko po enem letu vrača na knjižno prizorišče z novo knjigo Znanost mirnega življenja. Če so Davidovi humorni zapisi na @ministry.for.wtf marsikomu pomagali prebroditi čase epidemije in povrnili vero v zdravniški poklic, ima Znanost mirnega življenja drugačno ambicijo: avtor v njej pripoveduje o lastnih izkušnjah in izzivih pri iskanju miru v hektičnem vsakdanjiku sodobnega življenja in bralce spodbuja, da si – med drugim – pomagajo tudi s čuječnostjo. O tem, kako najti notranji mir v slehernem trenutku življenja oziroma kako se temu vsaj približati, se bo z Davidom pogovarjal novinar in avtor podkasta Številke Slavko Jerič.

David Zupančič (1991) je zdravnik, pisatelj in avtor priljubljenega podkasta Umetnost Lenarjenja. Leta 2022 je s prvencem Življenje v sivi coni porušil prodajne rekorde in na Slovenskem knjižnem sejmu prejel nagrado za knjigo leta po izboru bralcev. Zaradi naporov, ki spremljajo študij medicine in zdravniški poklic, se je že zgodaj začel ukvarjati s čuječnostjo, učinkovito in priljubljeno metodo za obvladovanje stresa in doseganje stanja polne prisotnosti v danem trenutku. Za njim je dvanajst let raziskovanja, preučevanja in prakticiranja te metode, ki mu je, kot pravi, spremenila življenje. 

Z Davidom Zupančičem o znanosti mirnega življenja

28. nov. 2023 19:00
28. nov. 2023 19:00
Več terminov

18,00 EUR

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

prijava

Bodite med prvimi ...

....  ki boste izvedeli, katere koncerte, predavanja, gledališka in plesna gostovanja in drugo pripravljamo v Cankarjevem domu,

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI