20. apr. 2024 18:00

Tin Vodopivec: Elektro Banana

predpremiera / stand-up komedija v nastajanju
Prireja: Zavod Akcija

Tin Vodopivec se vrača na odre s svežim šovom stand-up komedije Elektro Banana. Čaka vas nova ura materiala, ki so jo Tinu prinesli vsi nori dogodki zadnjega obdobja, pa tudi režiranje prvega filma, ločitev in pa pisanje tegale teksta. 

A ste vedeli, da komiki sami pišemo opise svojih predstav? 

Elektro Banana je Tinov šesti šov, potem ko smo ga v preteklosti lahko gledali v predstavah Superdupermega / 360 stopinj (2011), Replika (2012), Desert (2014), RocknRoll (2018), Peti element (2019).

"Ob tako razgibanem nastopu, ti ne more biti dolgčas!" je enkrat o mojem nastopu napisal legendarni britanski kritik Steve Bennett. Kar kul, a ne? 


 


Avtor predstavi genezo westfalskega kongresa leta 1648 in nato analizira vsebinske značilnosti mednarodne skupnosti. Nato sledi konkretizacija pomena mednarodnega okolja za zunanjo politiko Republike Slovenije, kjer so navedeni zanjo strateški akterji na globalni ravni.
No … tega ne bo v šovu. Bodo pa fore o ljubosumju, gori Kilimanjaro in, ja, uganili ste, o bananah. 20. aprila nas čaka predpremierni šov, work in progress, fore v nastajanju, kar v prevodu pomeni, da boste gledalci moji prvi testni zajčki. To pa ni kar tako. 

OGLJIČNO NEVTRALNA TURNEJA
Cilj turneje je, da bi bila povsem ogljično nevtralna. Ne vem, kaj to pomeni, samo zveni fancy. 
V resnici bomo poskusili biti čim bolj pazljivi do okolja, hodili peš in se vozili z električnimi avti, čim manj smetili, čim manj kurili, brez plastike, papirja in brez for na prvo žogo. Pa še na koncu turneje bomo posadili nekaj dreves ❤️

 

Poseben gost: Alen Mastnak

Tin Vodopivec: Elektro Banana

20. apr. 2024 18:00
20. apr. 2024 20:00
20. apr. 2024 20:00
20. apr. 2024 18:00
Več terminov

13,00 EUR

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

prijava

Bodite med prvimi ...

....  ki boste izvedeli, katere koncerte, predavanja, gledališka in plesna gostovanja in drugo pripravljamo v Cankarjevem domu,

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI