29. nov. 2022 20:00

Soweto Gospel Choir: Freedom

Prireja: VignaPR, AND Production in Koda Events

Soweto Gospel Choir, trikratni dobitnik grammyja, v Cankarjev dom prihaja v okviru turneje Freedom, posvečene očetu mavričnega naroda Nelsonu Mandeli.
Energični glasbeniki so si na 25-letni uspešni poti oder delili z nekaterimi največjimi glasbenimi imeni, kot so U2, Aretha Franklin, Stevie Wonder, Robert Plant, Celine Dion, Red Hot Chili Peppers in Josh Groban.
Zbor navdušenje občinstvo po vsem svetu s pisanimi kostumi, neverjetnimi glasovi in poživljajočimi pesmimi, ob katerih publika navdušeno poplesava po dvorani. Sestavljajo ga izjemni južnoafriški izvajalci, ki vas vabijo, da uživate v navdihujoči moči afriškega gospela v v šestih od enajstih uradnih jezikov Južne Afrike. Tradicionalni kot sodobni glasbi dajejo pevci edinstven pridih z bogato in harmonično interpretacijo ter zemeljskimi ritmi.
V prvi polovici koncerta bo zbor izvedel Songs of the Free (Pesmi svobodnih), navdušujoč program v čast Nelsonu Mandeli. Nato bodo nastopajoči predstavili mednarodne gospelovske klasike, med drugimi tudi svojo priredbo pesmi Hallelujah Leonarda Cohena.

Naj vas naježena koža ne preseneti!
 

Soweto Gospel Choir: Freedom

29. nov. 2022 20:00
29. nov. 2022 20:00
Več terminov

29,00 | 33,00 | 36,00 | 39,00 | 44,00 EUR

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

Gallusova dvorana

Naše dvorane

Razgibana zunanjost Cankarjevega doma sledi organizaciji v notranjosti, kjer na dvaindvajsetih prizoriščih domujeta kulturno-umetniški program in kongresno-prireditvena dejavnost. Dvorane so tehnično opremljene za prireditve vseh vrst in žanrov.

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI