Cankarjev dom
3. apr. 2020 17:00

Netko - nagrade za najboljše .si strani

Prireja: register.si

Gospodarska zbornica Slovenije in Register.si nagrajujeta najboljše spletne projekte podjetij, ustanov, uradov in posameznikov, ki domujejo in si dovolijo odpreti vrata v digitalen svet na domeni .si. 

Nagrada Netko je pravzaprav odličje današnjim digitalcem, ki delajo, živijo in ustvarjajo »online«. Na spletu je zrastel bogat ekosistem spletnih projektov, ki si zaslužijo širšo prepoznavnost. S to nagrado komuniciramo slovensko spletno identiteto, podpiramo domače spletne projekte, razvoj, ustvarjalnost in domiselnost ustvarjalcev ter hkrati spodbujamo uporabo nacionalne domene .SI. 

Cilj nagrade je spodbujanje odličnosti uporabe spleta kot komunikacijsko-poslovno orodje in dvig kakovosti ter inovativnosti spletnih rešitev. Splet je veliko več kot le okno v svet in nujno zlo. Je ogledalo, ki odseva obraze posameznikov in podjetij, ki stojijo za stenami vstopnih strani. 

Netko - nagrade za najboljše .si strani

3. apr. 2020 17:00
Več terminov

Vabila

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

Gallusova dvorana

Naše dvorane

Razgibana zunanjost Cankarjevega doma sledi organizaciji v notranjosti, kjer na dvaindvajsetih prizoriščih domujeta kulturno-umetniški program in kongresno-prireditvena dejavnost. Dvorane so tehnično opremljene za prireditve vseh vrst in žanrov.

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija: ENKI