19. feb. 2020 20:00

Mnozil Brass - Gold

Organizator: VignaPR in Koda Events

Avstrijski trobilni fenomen MNOZIL BRASS z novim spektaklom GOLD, THE BEST OF MNOZIL BRASS! 

Svetovno znana trobilna zasedba Mnozil Brass je bila ustanovljena že leta 1992 na Dunaju in velja danes za eno vodilnih svetovnih trobilnih skupin med klasiko, jazzom in drugimi glasbenimi zvrstmi. Njeni nastopi so pravo doživetje tudi z gledališkega vidika, saj so prežeti s komičnimi prizori. Zaradi tega privablja na svoje koncerte vse generacije poslušalcev, tudi tiste, ki se na glasbo ne spoznajo.

Skupina že vrsto let polni dvorane po vsem svetu. Letno odigra več kot tisoč koncertov na vseh celinah, igrala je že na najprestižnejših koncertnih odrih, kot so londonska Kraljeva Albertova dvorana, Berlinska filharmonija in Konzerthaus na Dunaju.

Mnozil Brass je zelo kreativna skupina. Od 2000 skoraj vsako leto pripravi novo odrsko predstavo. V Ljubljani bo nastopila z novim spektaklom ZLATO – GOLD, THE BEST OF, v katerem je zbrala vse največje uspešnice z bogate odrske in diskografske poti.
 

Mnozil Brass - Gold

19. feb. 2020 20:00
19. feb. 2020 20:00
Več terminov

31'90, 35'90, 38'90, 41'90, 44'90 (VIP) EUR

Thomas Gansch, Robert Rother, Roman Rindberger, trobenta
Leonhard Paul, Gerhard Füßl, Zoltan Kiss, pozavna
Wilfried Brandstötter, tuba
 

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

Gallusova dvorana

Naše dvorane

Razgibana zunanjost Cankarjevega doma sledi organizaciji v notranjosti, kjer na dvaindvajsetih prizoriščih domujeta kulturno-umetniški program in kongresno-prireditvena dejavnost. Dvorane so tehnično opremljene za prireditve vseh vrst in žanrov.

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI