22. maj 2022 19:00

Jasna in kratka navodila za kvalitetno življenje

Spodbude s Sanelo Banović
Prireja: Založba Chiara

V prvem dogodku pogovornega cikla Spodbude bo nastopila navdihujoča in iskrena Sanela Banović, zdravnica, ki se s svojo osebno zgodbo vedno znova dotakne prav vsakega od nas.

Sanela Banović pravi: 

Nikjer nisem zasledila jasnih, kratkih, jedrnatih navodil, kako čim dlje obdržati v dobrem stanju človeka kot zemeljsko živo bitje. Tako preprosto. Počasi sem dojela, da jih bom sestavila sama. Zato so nastale SPODBUDE.

V svojih Spodbudah nam prinaša pomembna sporočila o hvaležnosti, odpuščanju, ljubezni, solidarnosti in nas spomni, da ljudje živimo, kot da je prvih 60 let samo generalka. Pa ni, kje pa – to je gala premiera, ki ne bo videla reprize! Zato je treba živeti in biti srečen zdaj!

Zelo rada pove, da smo Slovenci čudoviti ljudje, in si želi, da si prav vsak od nas zgradi mogočno hišo zdravja s šestimi pomembnimi elementi: DOTIK, DRUŽENJE, KOMUNIKACIJA, SPOLNOST, GIBANJE in SPANJE, ter si oblikuje podporno okolje, ki naj ga sestavljajo družina in nekaj pravih prijateljev – in ne tisoče neznancev na družbenih omrežjih. 
 

Jasna in kratka navodila za kvalitetno življenje

22. maj 2022 19:00
22. maj 2022 19:00
Več terminov

22,00 EUR

18,00 EUR * * EUR za mlajše od 25 in starejše od 65 let ter upokojence, za sedeže najnižje cenovne kategorije

52 EUR - cena za komplet vstopnic za tri prireditve (Jasna in kratka navodila za srečno življenje, Do cilja in naprej in Živi svojo pravljico). Nakup na Blagajni CD ali na daljavo (E vstopnice@cd-cc.si).

Gostiteljica pogovornega cikla Spodbude je Založba Chiara. 

 

V sodelovanju z: ritem Trio MMMM * svetlobna scenografija Onkraj vizije * idejna zasnova 6. element * režija MULTIVERSUM.works

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

prijava

Bodite med prvimi ...

....  ki boste izvedeli, katere koncerte, predavanja, gledališka in plesna gostovanja in drugo pripravljamo v Cankarjevem domu,

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI