29. in 30. maj 2023

Finančni sejem KAPITAL 2023

Prireja: Revija Kapital

Po desetih letih bo Revija Kapital, skupaj s partnerji, znova organizirala največji finančni dogodek v Sloveniji. V dveh dneh bodo pripravili več kot 30 različnih dogodkov, predavanj, okroglih miz in predstavitev, obiskovalci pa bodo lahko dobili dodatne informacije in individualno svetovanje na razstavnih prostorih oz. info točkah ponudnikov finančnih in drugih storitev za investitorje in podjetnike.

Finančni dnevi so namenjeni tako poslovnim strankam, kot tudi fizičnim osebam, ki želijo poskrbeti za finančno varnost. Predvideni obiskovalci sejma so vsi, ki želijo naložiti svoj denar, poskrbeti za varno prihodnost  in pridobiti informacije o finančnih produktih, ugodnem kreditiranju, investiranju v kriptovalute, nepremičnine in druge oblike naložb.

Koncept dogodka smo pripravili na podlagi naših dolgoletnih izkušenj pri organizaciji finančnih sejmov oz. kasneje finančnih dnevov. Med leti 1992 in 2014 smo pripravili devetnajst tovrstnih dogodkov. Po nekajletnem premoru pa menimo, da je pravi čas za organizacijo finančnega sejma in predstavitev celovite ponudbe možnosti za investiranje na različnih področjih. Srečko Pirtovšek, organizator

Finančni sejem Kapital 2023 bo za obiskovalce odprt od 10. do 18. ure.

Finančni sejem KAPITAL 2023

29. in 30. maj 2023
Več terminov

brezplačne vstopnice

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

Gallusova dvorana

Naše dvorane

Razgibana zunanjost Cankarjevega doma sledi organizaciji v notranjosti, kjer na dvaindvajsetih prizoriščih domujeta kulturno-umetniški program in kongresno-prireditvena dejavnost. Dvorane so tehnično opremljene za prireditve vseh vrst in žanrov.

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI