29. maj 2022 19:00

Do cilja in naprej - ODPOVEDANO

Brigita Langerholc v pogovoru z Zvezdano Mlakar
Prireja: Založba Chiara

Morala sem se sesuti kot vreča bolečih mišic, da sem se postavila zase in dojela, da sem zdrava. Zdaj grem z ljubeznijo do cilja in naprej.
 

Brigita Langerholc je mentorica mentalnih in dihalnih tehnik, inštruktorica Jose Silva UltraMind ESP metode ter Sophia Leadership coach. Zavzema se za opolnomočenje človeka, odpiranje svojega srca in posledično src vseh ljudi. Zaradi številnih preizkušenj, ki jih doživela že kot otrok, danes lažje čuti sebe in posledično druge. Opozarja na neetične prakse v športu in drugje, svojo moč črpa v povezavi z naravo.

Brigita je mama treh navihanih deklic, ki vse obožujejo konje in naravo. Strastna raziskovalka delfinov, kitov, narave ter meja možnega v naši zavesti ter v povezavi z vsemi živimi bitji. Je Bloudkova nagrajenka in večkratna udeleženka svetovnih in evropskih prvenstev ter nosilka več državnih rekordov. Pravi, da je s četrtim mestom na olimpijskih igrah v Sydneyju dokončno zaprla kar nekaj svojih starih zgodb. Recimo zgodbo Diagnoza: ne smeš se ukvarjati s športom in zgodbo: Nikoli ne boš zdrava. 

To, kdo je dobil zlato, kdo srebro in kdo bron, je ravno nekje zadnja stvar, ki zanima božansko ponižnost.

Do cilja in naprej - ODPOVEDANO

29. maj 2022 19:00
29. maj 2022 19:00
Več terminov

22,00 EUR

18,00 EUR * * EUR za mlajše od 25 in starejše od 65 let ter upokojence, za sedeže najnižje cenovne kategorije

52 EUR - cena za komplet vstopnic za tri prireditve (Jasna in kratka navodila za srečno življenje, Do cilja in naprej in Živi svojo pravljico). Nakup na Blagajni CD ali na daljavo (E vstopnice@cd-cc.si).

Gostiteljica pogovornega cikla Spodbude je Založba Chiara. 

V sodelovanju z: ritem Trio MMMM * svetlobna scenografija Onkraj vizije * idejna zasnova 6. element * režija MULTIVERSUM.works

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

prijava

Bodite med prvimi ...

....  ki boste izvedeli, katere koncerte, predavanja, gledališka in plesna gostovanja in drugo pripravljamo v Cankarjevem domu,

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI