29. nov. 2023 20:00

Black Symphony

Metallica Symphonic Tribute Show
Prireja: VignaPR, & Koda Events

Glasbena zgodba skupine Metallica se je začela leta 1981, ko so se štirje drzni vizionarji pognali na pot, ki je zamajala temelje rocka in metala. James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett in pozneje še Robert Trujillo niso le spisali novega poglavja v zgodovini težkega metala, temveč so v srcih številnih generacij pustili neizbrisen pečat. Z več kot 125 milijoni prodanih plošč je diskografija polna mojstrovin, kot sta denimo Master of Puppets in The Black Album, postala temelj rockovske identitete. Od upora proti tedanjim glasbenim šablonam do vpisa v Rock and Roll Hall of Fame leta 2009 je saga Metallice izjemna zgodba o umetniškem zanosu in nenehnem ustvarjanju novega.

Black Symphony – Metallica Symphonic Tribute Show je poklon glasbi skupine Metallica. Združuje energijo uveljavljene Metallica tribute skupine in 30-članskega simfoničnega orkestra. Legendarne uspešnice, kot so Enter Sandman, One, Master of Puppets in Fade to Black, predstavljajo v preobleki s simfoničnim pridihom, ki se bo dotaknila tudi tistih, ki še niso bili na metalnem koncertu. Pridružite se glasbenemu potovanju skozi zgodovino Metallice in vstopite v svet energične glasbe.

Black Symphony

29. nov. 2023 20:00
29. nov. 2023 20:00
Več terminov

29,00 | 36,00 | 42,00 | 49,00 | 59,00 EUR

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

Gallusova dvorana

Naše dvorane

Razgibana zunanjost Cankarjevega doma sledi organizaciji v notranjosti, kjer na dvaindvajsetih prizoriščih domujeta kulturno-umetniški program in kongresno-prireditvena dejavnost. Dvorane so tehnično opremljene za prireditve vseh vrst in žanrov.

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI