3. mar. 19:00

Modrost starih psov

Pogovor z Elli H. Radinger
Povezuje: Tone Hočevar

Pogovor z Elli H. Radinger, avtorico knjižne uspešnice Modrost volkov, ki se v svoji najnovejši knjigi posveča starejšim psom. Od pasjih starčkov se namreč lahko naučimo, kaj je res pomembno v življenju in kako nanj gledati bolj sproščeno.

Psi so čudovita čuteča bitja – ne glede na starost!

Življenje s starim psom in sreča, da ga lahko spremljamo v zadnjih letih njegovega življenja, nam odpreta oči in srce. Nenavadno, toda staranja svojega psa se zavemo prej kot lastnega. Ob njem se lahko naučimo, da ne obžalujemo preteklosti, da je treba skrbeti za bližnje, sprejeti tisto, česar ne moremo spremeniti, in odpuščati, dokler smo živi, da nikoli nismo prestari za učenje in predvsem – kaj je v življenju resnično pomembno. Nova knjiga avtorice uspešnice Modrost volkov je ganljiv in osupljiv slavospev najboljšemu človekovemu prijatelju.

Elli H. Radinger je specialistka za volkove, raziskovalka narave ter avtorica knjig, v katerih se posveča volkovom, psom in naravi.

Nekdaj odvetnica in ustanoviteljica neprofitne organizacije »Society for the Protection of Wolves« je večino odraslega življenja preživljala v ameriškem narodnem parku Yellowstone in opazovala divje volkove. Danes s psičko Shiro živi v Nemčiji in poleg pisanja knjig izdaja tudi revijo Wolf ter svoje znanje predaja tudi na seminarjih in predavanjih. https://www.elli-radinger.de/

Pogovor bo v angleščini, zagotovljen prevod v slovenščino.

Modrost starih psov

3. mar. 19:00
Več terminov

10 EUR
8* EUR za mlajše od 25 in starejše od 65 let ter upokojence, za sedeže najnižje cenovne kategorije

5 % popusta ob nakupu na cd-cc.si

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

Uršula Cetinski

Blog Uršule Cetinski

Generalna direktorica CD,
Uršula Cetinski,
svoje misli o prireditvah
in drugem aktualnem dogajanju
v CD in širše
strne v kratke zapise.

Vabljeni k branju.

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija: ENKI