Pretekli dogodek
25. maj 2023 20:00

Jorge in Demián Bucay: O odnosih, ki nas zaznamujejo

Jorge Bucay je eden najbolj priznanih psihoanalitikov na svetu. Zaslovel je s knjigami, v katerih skozi zgodbe in pravljice naslavlja izzive vsakdanjega življenja. S tem pristopom je milijonom bralcev pomagal jasneje uvideti resnico o sebi in svetu. Bucay, ki ima številne navdušene bralce po vsem svetu in tudi v Sloveniji, je znan po toplini, preprostem jeziku in zgodbah, s katerimi se lahko poistoveti vsak. Njegove knjige so prevedene v 24 jezikov, vstopnice za njegova predavanja so redno razprodane. 

Jorge Bucay in njegov sin Demián, prav tako psihoanalitik in pisatelj, bosta v Ljubljani predavala o osebnostni rasti in razvoju, ki se napaja iz srečevanja z drugimi ljudmi. Izvrstna avtorja, oče in sin, bosta predstavila najpomembnejše odnose, v katere vstopamo od rojstva do smrti: odnos s starši, otroki, partnerjem, prijatelji … ter nam pomagala najti odgovor, kako se v teh in drugih odnosih izogniti najpogostejšim pastem ter jih živeti in soustvarjati tako, da nas bodo bogatili in osrečevali.

Dr. Jorge Bucay (1949) je psihiater, psihoterapevt in predavatelj, priljubljen gost radijskih in televizijskih oddaj, vodil je tudi lastno oddajo na televiziji. Zdaj svoj čas namenja branju in pisanju, predavanjem, družini in prijateljem.

Izdal je že 26 knjig, ki so med najbolje prodajanimi v več kot štiridesetih državah sveta. Bucay je rojen pripovedovalec in pionir zdravljenja s pripovedovanjem zgodb.

Demián Bucay je psihiater in psihoterapevt. Doktoriral je iz geštalt terapije ter se trenutno ukvarja z individualnim svetovanjem in svetovanjem za pare in družine, vodi predavanja in delavnice.
 

Jorge in Demián Bucay: O odnosih, ki nas zaznamujejo

25. maj 2023 20:00
25. maj 2023 20:00
Trajanje: 90 min
Več terminov

20,00 | 25,00 | 30,00 EUR

18,00 | 22,00 | 27,00 EUR * * EUR za mlajše od 25 in starejše od 65 let ter upokojence


Pogovor/ predavanje bo v španskem jeziku. 
Zagotovljen bo simultani prevod (slušalke). 
 
 

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

prijava

Bodite med prvimi ...

....  ki boste izvedeli, katere koncerte, predavanja, gledališka in plesna gostovanja in drugo pripravljamo v Cankarjevem domu,

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI