Pretekli dogodek
10. apr. 2024 16:00

CH Beyond Smile 2024

En dan, en cilj: Odkrijte moč biološkega zobozdravstva s Centrom Hočevar
Prireja: Center Hočevar (Ran d.o.o.)

Biološko zobozdravstvo, kot integracija tradicionalnih pristopov k zobozdravstveni oskrbi s celostnim zdravstvenim pogledom, postaja vse bolj pomembno sredstvo za izboljšanje kakovosti življenja. Ta pristop temelji na harmoniji med napredno dentalno medicino ter sodobnimi načeli zdravljenja.

Dogodek je namenjen spoznavanju in razpravi o pomenu biološkega zobozdravstva, ki je primereno za vse, ki iščejo celostne pristope k ohranjanju vitalnosti in dolgoživosti, s ciljem omogočanja dostopa do zdravega in bolj kakovostnega načina življenja ter polne izrabe biološkega potenciala.

Namen je predstaviti, kako biološko zobozdravstvo lahko izboljša kakovost življenja, poveča življenjsko energijo ter podpre celostno zdravje. Pprocesi, ki se odvijajo v ustih, pomembno vplivajo na celotno telo.

Udeležite se osrednjega dogodka v Sloveniji na temo biološkega zobozdravstva in pomena zdravja ustne votline na celo telo.

Biološko zobozdravstvo predstavlja harmonijo med napredno dentalno medicino in sodobnimi principi zdravljenja.

CH Beyond Smile 2024

10. apr. 2024 16:00
10. apr. 2024 16:00
Več terminov

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

Gallusova dvorana

Naše dvorane

Razgibana zunanjost Cankarjevega doma sledi organizaciji v notranjosti, kjer na dvaindvajsetih prizoriščih domujeta kulturno-umetniški program in kongresno-prireditvena dejavnost. Dvorane so tehnično opremljene za prireditve vseh vrst in žanrov.

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI