4. jul. 2021 09:00

Pravljična maša: Hudiči pa z angeli plešejo

Za odrasle

Zaradi nepredvidljivih vremenskih razmer bodo vsi dogodki 24. Pripovedovalskega festivala prestavljeni v Klub Cankarjevega doma.

Nakup vstopnic na www.cd-cc.si ali uro pred predstavo v Mali galeriji.



Ljudske zgodbe o angelih in hudičih bosta pripovedovala Tamara Avguštin in Janez Škof, z glasbo ju bo pospremil Samo Kutin.

Strah pred peklenskim ognjem je botroval nastanku posebnega žanra ljudskih zgodb o navihanih, hudomušnih in včasih, ko je bilo treba koga odvrniti od greha, tudi smrtno resnih in zlobnih hudičih. Ti po žveplu smrdeči zapeljivci in njihovi svetli bratje angeli so v zgodbah iz iste snovi. Vsak na eni strani sveta stražijo vrata do človekovih želja, obžalovanj in strahov. Človek pa – in še sreča, da je tako – z zgodbami potuje od enih do drugih.

Kupljene vstopnice za v letu 2020 odpadle prireditve NE veljajo za termine Pripovedovalskega festivala 2021. Za povrnitev kupnine in dodatne informacije pišite na: vstopnice@cd-cc.si.

V primeru slabega vremena vas bomo na dan dogodka do 14. ure oz. za dopoldanski dogodek do 7.30 ure,  na spletni strani CD ter na družbenih omrežjih CD (FB, TW, IG) obvestili, če bo prireditev v Linhartovi dvorani.
 

Pravljična maša: Hudiči pa z angeli plešejo

4. jul. 2021 09:00
4. jul. 2021 09:00
Več terminov

9,00 EUR

5 % popusta ob nakupu na cd-cc.si

Spletna trgovina izdelkov

Spletna trgovina izdelkov

Skrbno izbrano ponudba različnih izdelkov in spominkov, ki so nastali v sodelovanju z različnimi slovenskimi oblikovalci ali so plod dela oblikovalskega tima Cankarjevega doma.

 

prijava

Bodite med prvimi ...

....  ki boste izvedeli, katere koncerte, predavanja, gledališka in plesna gostovanja in drugo pripravljamo v Cankarjevem domu,

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI