Pretekli dogodek
3. okt. 2020 19:30

Vlatko Stefanovski, posebni gost Rade Šerbedžija

Vstopnice, kupljene za 17. april, je treba zaradi spremenjenega sedežnega reda v dvorani zamenjati do 24. 9.

Koncert Vlatka Stefanovskega je bil zaradi ukrepov za zajezitev koronavirusa prestavljen. Nov termin koncerta je 3. oktober ob 19.30. uri. 
Vstopnice, kupljene za prvotni termin koncerta, je treba zaradi spremenjenega sedežnega reda v dvorani zamenjati do 24. 9. To lahko storite v delovnem času blagajne CD (ob delavnikih od 11. do 13. in od 15. do 16. ure, ob sob. od 11. do 13.ure ter uro pred predstavo) ali na daljavo (na vstopnice@cd-cc.si pošljite e-vstopnico ali sken). 
Če se koncerta ne želite ali ne morete udeležiti, vam bomo izdali dobropis ali vrnili kupnino. Več na vstopnice@cd-cc.si


Posebni gost Rade Šerbedžija

Legendarni makedonski kitarist in pevec se vrača v Cankarjev dom z velikim samostojnim koncertom, šele drugim po letu 2004. Slišali bomo številne uspešnice, kot so Jovano, Jovanke, Makedonsko devojče, Čuvam noć od budnih, Čukni vo drvo in druge, ki bodo predstavljene z akustično kitaro. Vlatko bo na oder povabil tudi goste ter tako pripravil prav poseben večer za ljubitelje kitarske virtuoznosti in izbora najlepših avtorskih in tradicionalnih pesmi iz njegovega bogatega koncertnega repertoarja, ki navdušuje že več desetletij.

Vlatko Stefanovski je začel igrati kitaro pri trinajstih. V poznih najstniških letih je ustanovil skupino Leb i sol, ki se je kmalu razvila v eno od najslovitejših zasedb na glasbenem prizorišču nekdanje Jugoslavije. Skupina je igrala posebno zvrst glasbe, zmes tradicionalnih makedonskih ritmov in sodobnega rocka. Sodeloval je tudi z veliko izjemnimi glasbeniki, kot so Miroslav Tadić, Teodosij Spasov, Vera Miloševska Josifovska in številni drugi.

Vlatko Stefanovski, posebni gost Rade Šerbedžija

3. okt. 2020 19:30
3. okt. 2020 19:30
Več terminov

21, 24, 28, 33 EUR

5 % popusta ob nakupu na cd-cc.si

Posebni gost Rade Šerbedžija

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

Uršula Cetinski

Blog Uršule Cetinski

Generalna direktorica CD,
Uršula Cetinski,
svoje misli o prireditvah
in drugem aktualnem dogajanju
v CD in širše
strne v kratke zapise.

Vabljeni k branju.

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI