Pretekli dogodek
19. okt. 2021 20:00

Vasko Atanasovski Adrabesa Quartet

Vasko Atanasovski, saksofon, flavta, kompozicije; Simone Zanchini, akordeon; Michel Godard, tuba; Bodek Janke, bobni, tabla; posebni gost: Ariel Vei Atanasovski, violončelo

Vasko Atanasovski se vrača na oder Cankarjevega doma ob prav posebni priložnosti. Za priznano založbo MoonJUne Records je ob koncu leta 2019 izšel novi album Phoenix, na katerem združuje šopek virtuoznih glasbenikov iz Evrope, iz različnih projektov poznanih tudi slovenskemu občinstvu. V letu 2020 je album prejel številne pozitivne odmeve po svetu, vendar koncertne premiere v Sloveniji ni bilo možno izvesti. Tokrat končno tudi na odru Cankarjevega doma in da bo koncert še bolj poseben, se bo glasbenem čaranju pridružil tudi Ariel Vei Atanasovski, sin Vaska Atanasovskega ter uspešen mladi violončelist, študent 1. letnika na KUG Graz, Austria. Že od malih nog je dejaven na različnih glasbenih področjih ter se lahko pohvali z veliko nastopi, mednarodnimi nagradami in prav tako z napisanimi skladbami.
 
Mojstrstvo, visoka energija in eklektičnost mešanice glasbenih slogov so dobro znane lastnosti glasbe Vaska Atanasovskega in Adrabesa Quarteta. Vabi na ekstatično, skrivnostno in srčno glasbeno potovanje.

__________

Koncert napovedan za 10. novembra 2020 ter že prestavljen na 2. marec 2021, je prestavljen na 19. oktober 2021.
Že kupljene vstopnice veljajo za nov termin.

Več informacij o vračilu kupnine in urejanju dobropisa >>

Vasko Atanasovski Adrabesa Quartet

19. okt. 2021 20:00
19. okt. 2021 20:00
Več terminov

12,00 EUR

8,00 EUR *

5 % popusta ob nakupu na cd-cc.si

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

Uršula Cetinski

Blog Uršule Cetinski

Generalna direktorica CD,
Uršula Cetinski,
svoje misli o prireditvah
in drugem aktualnem dogajanju
v CD in širše
strne v kratke zapise.

Vabljeni k branju.

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI