21. in 22. apr. 2022 ob 19:30

SMS 5: Solze, večje od brusnic

Orkester Slovenske filharmonije
Dirigent: Olari Elts

Spoštovani obiskovalci koncerta Orkestra Slovenske filharmonije!

Na dan koncerta SMS 5: Solze, večje od brusnic 21. in 22. aprila v Cankarjevem domu poteka tudi 23. Slovenski festival vin. 
Za vstop v Gallusovo dvorano bosta odprta vhoda št. 2 (s ploščadi TR3) in 3 (iz podhoda Maxija), drugi vhodi v Cankarjev dom bodo zaprti. 
Garderobe in toaletni prostori vam bodo nemoteno na voljo. 
Pri vhodu št. 1 (Park Sveta Evrope), ki bo sicer zaprt, bo obiskovalcem na invalidskem vozičku za pomoč pri dostopu v dvorano na voljo hostesna služba Cankarjevega doma. 

Vstopnica za koncert ali abonmajska vstopnica vam zagotavlja tudi vstop na prizorišče Slovenskega festivala vin, kjer lahko degustirate ponudbo (ob vplačilu 10 EUR kavcije za kozarec).

Želimo vam veliko koncertnih užitkov in se vam zahvaljujemo za razumevanje. 




Solist: Martin Belič, flavta

Program:
Jean Sibelius, Gozdna nimfa, op. 15
Carl Nielsen, Koncert za flavto, FS 119
Thea Musgrave, Čudodelčeva pesem
Jean Sibelius, Simfonija št. 5 v Es-duru, op. 82

 

Z (*) so označene znižane cene vstopnic na vse kategorije sedežev, ki jih lahko koristijo upokojenci, študenti in dijaki. Popust se (v spletni trgovini) izpiše pri izbiri sedeža. Vnovčljiv je tudi pri nakupu vstopnic v Informacijskem središču (blagajni) CD.

SMS 5: Solze, večje od brusnic

21. in 22. apr. 2022 ob 19:30
Več terminov

17,00 | 22,00 | 28,00 | 35,00 EUR

14,00 | 18,00 | 23,00 | 28,00 EUR * * cena za upokojence, študente in dijake. Popust se (v spletni trgovini) izpiše pri izbiri sedeža.

5 % popusta ob nakupu na cd-cc.si

prijava

Bodite med prvimi ...

....  ki boste izvedeli, katere koncerte, predavanja, gledališka in plesna gostovanja in drugo pripravljamo v Cankarjevem domu,

Spletna trgovina izdelkov

Spletna trgovina izdelkov

Skrbno izbrano ponudba različnih izdelkov in spominkov, ki so nastali v sodelovanju z različnimi slovenskimi oblikovalci ali so plod dela oblikovalskega tima Cankarjevega doma.

 

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI