10. in 11. nov. 2022 ob 19:30

SMS 2: Glasovi notranjosti

Orkester Slovenske filharmonije
Dirigent: Robertas Šervenikas

Solist: Aleš Kacjan, flavta

Program:
Algirdas Martinaitis, Nedokončana simfonija
Uroš Rojko, Inner Voices
Sergej Rahmaninov, Simfonija št. 3 v a-molu, op. 44

O osrednji skladbi je skladatelj Uroš Rojko zapisal: »Lepota in transcendentalne razsežnosti umetnosti so neizmerno bogastvo človeške vrste. A ravno sedaj, ko smo priča strahotam inferna v Ukrajini, si je težko predstavljati večji prepad med njim in realnostjo, ki je človeštvo ‚prestavilo‘ nekam daleč nazaj v temačno preteklost. Beg v nas same je morda zasilni izhod, vsaj za trenutek, ko lahko prisluhnemo glasovom notranjosti.«
 

Z (*) so označene znižane cene vstopnic na vse kategorije sedežev, ki jih lahko koristijo upokojenci, študenti in dijaki. Popust se (v spletni trgovini) izpiše pri izbiri sedeža. Vnovčljiv je tudi pri nakupu vstopnic v Informacijskem središču (blagajni) CD.

SMS 2: Glasovi notranjosti

10. in 11. nov. 2022 ob 19:30
Več terminov

8,00 | 18,00 | 28,00 | 35,00 EUR

6,00 | 14,00 | 23,00 | 28,00 EUR * * cena za upokojence, študente in dijake. Popust se (v spletni trgovini) izpiše pri izbiri sedeža.

5% popusta ob nakupu na cd-cc.si

Spletna trgovina izdelkov

Spletna trgovina izdelkov

Skrbno izbrano ponudba različnih izdelkov in spominkov, ki so nastali v sodelovanju z različnimi slovenskimi oblikovalci ali so plod dela oblikovalskega tima Cankarjevega doma.

 

prijava

Bodite med prvimi ...

....  ki boste izvedeli, katere koncerte, predavanja, gledališka in plesna gostovanja in drugo pripravljamo v Cankarjevem domu,

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI