Pretekli dogodek
8. jun. 2021 20:00

Martin Martian

Martin Vogrič Dežman, glas, kitara; Sonia Melocco, kitara, spremljevalni glas; Klara Skaza, bas; Luka Uršič, klaviature; Robert Rebolj, bobni

Ustvarjalna glasbena pot Martina Vogriča Dežmana se je začela ob sodelovanju s Tomažem Maričem, producentom, s katerim sta naredila prvo skladbo. Nastale so Moje napake (Martin & Thomas March Collective), popevka tedna na Valu 202 v aprilu 2020 in najbrž najboljša pop pesem, ki je izšla v Sloveniji v tem letu. Sledilo je obdobje pisanja novih besedil in glasbe. Demo posnetki so pritegnili založbo Sonictribe, ki je z Martinom podpisala pogodbo o sodelovanju in načrtuje izid prvenca. Kot prvi single (sledilo jih bo še nekaj) ga napoveduje pesem Prav naivno, izdana febraurja 2021. Martin je za koncertno predstavitev svojega kantavtorskega opusa zbral odlično ekipo glasbenikov, da premierno izvedejo skladbe, ki jih bomo lahko slišali na prihajajočem albumu.
 

Ekskluzivni koncert si lahko ogledate brezplačno v spletnem prenosu na YouTube kanalu in Facebook strani Cankarjevega doma.

 

Martin Martian

8. jun. 2021 20:00
8. jun. 2021 20:00
Več terminov

Spletni koncert iz Gallusove dvorane

Spletna trgovina izdelkov

Spletna trgovina izdelkov

Skrbno izbrano ponudba različnih izdelkov in spominkov, ki so nastali v sodelovanju z različnimi slovenskimi oblikovalci ali so plod dela oblikovalskega tima Cankarjevega doma.

 

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI