Pretekli dogodek
28. sep. 2021 20:00

Lina_Raül Refree

Čarobni fado za vse čase

Lina, glas, klaviature; Raül Refree, klavir, fender Rhodes

Mlada pevka z vrhunskim glasom in petjem, obdanim v neskončno zvočnost ob edinstveni elektronski reinkarnaciji fada in podčrtavanju njegove univerzalne razsežnosti izpod prstov glasbenega čarovnika iz Barcelone, ki je poznan tako ljubiteljem flamenka (delal je s Silvio Pérez Cruz in Rosalio) kot tudi fender rhodes avantgardnega rocka. Kot dolgoletna občudovalka Amálie Rodrigues je Lina za sodelovanje z Raülom izbrala nekaj zimzelenih skladb divinega repertoarja in jih uporabila za iztočnico raziskovanja brez dogmatičnih definicij fada. Slišati je, kot bi izrasla iz zgodovine, se spojila z njo ob glasovih velikih div, ki odzvanjajo v stranskih uličicah njenega notranjega sveta. Njun prvenec je ob izjemnih kritikah izšel za založbo Glitterbeat. Čarobna glasba za vse čase.

__________

Vpis abonmaja Glasbe sveta za sezono 2021/22 je do 28. septembra. Kupci, ki bodo abonma kupili do 12. septembra, bodo lahko koncert Birds on the Wire spremljali brezplačno. Abonma je deloma sestavljen iz koncertov, ki so bili napovedani v pretekli abonmajski sezoni in jih zaradi epidemije nismo mogli realizirati.

__________

Koncert Line_Raül Refree, prvotno načrtovan 5. marca in že prestavljen na 29. junij 2021, na sporedu 28. septembra 2021. Kupljene vstopnice veljajo za novi termin. Če se koncerta ne bi mogli ali želeli udeležiti, izdamo dobroimetje ali vrnemo kupnino.

Več informacij o vračilu kupnine in urejanju dobropisa >>

Lina_Raül Refree

28. sep. 2021 20:00
28. sep. 2021 20:00
Več terminov

15,00 | 20,00 | 23,00 EUR

12,00 EUR * 12* EUR za mlajše od 25 in starejše od 65 let ter upokojence, za sedeže najnižje cenovne kategorije

5 % popusta ob nakupu na cd-cc.si

prijava

Bodite med prvimi ...

....  ki boste izvedeli, katere koncerte, predavanja, gledališka in plesna gostovanja in drugo pripravljamo v Cankarjevem domu,

Spletna trgovina izdelkov

Spletna trgovina izdelkov

Skrbno izbrano ponudba različnih izdelkov in spominkov, ki so nastali v sodelovanju z različnimi slovenskimi oblikovalci ali so plod dela oblikovalskega tima Cankarjevega doma.

 

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI