kongresno prireditveni

Kongresno prireditveni program

Kongresi, simpoziji, konference, strokovna, poslovna in družabna srečanja, seminarji, predavanja, delavnice, poslovne razstave in sejmi, novinarske konference, promocijske prireditve, predstavitve, proslave, obletnice, slovesne akademije, podelitve nagrad, sprejemi, poslovne in slavnostne večerje, zabave, valete, maturantski, dobrodelni in drugi plesi...

Povežite se z nami

Pišite nam na E kongres@cd-cc.si

ali oddajte vaše povpraševanje prek obrazca

 

Vrhunski dogodki v novi resničnosti

Platforma On Air

dvorana

Cankarjev dom je profesionalni kongresni organizator in eden od stebrov kongresne industrije v Sloveniji. V času, ko ukrepi za zajezitev koronavirusa do skrajnosti omejujejo dogodke iz oči v oči, se naša dejavnost nadaljuje in seli v virtualno okolje – na splet.

prvem valu pandemije smo lahko naročnikom, ki so želeli organizirati dogodke in srečanja, ponudili rešitev v obliki hibridnih dogodkov (Cankarjev dom je bil eden prvih takšnih organizatorjev, saj smo že junija tako izvedli hišne kulturne dogodke, med njimi tudi Jazz festival). Video spletni prenos dogodka na izbrani platformi je dobro dopolnil manjše število udeležencev v dvorani in dosegel želeno ciljno občinstvo. In ko smo že mislili, da se bodo razmere obrnile na bolje, nas zdajšnje zaostrovanje za varnost udeležencev v celoti potiska v digitalno okolje. Srečanj, ki so katalizator novih zamisli in prenos znanj, ne smemo zaustaviti ali preložiti. Zgoditi se morajo takoj in zdaj.

gd

Naše dvorane

Naših 22 dvoran je tehnično opremljenih za najzahtevnejše prireditve, ponašajo se z izjemno akustiko. Prostorna preddverja omogočajo druženje, postavitev razstav ter povezujejo tri glavne nivoje največjega kulturno-kongresnega centra v državi.

Varno na dogodke

certifikat

Cankarjev dom izpolnjuje kriterije Zavoda Kongresno-turistični urad Slovenije in je imetnik certifikata “Varno in zdravo na dogodke”. 


Vse prireditve organiziramo skladno z vsemi navodili in priporočili pristojnih služb za varno izvedbo. 


Rezervirajte dvorane za srečanja ali dogodke, ki jih načrtujete v prihodnosti, že danes. 

Certifikat >>

Naše prednosti

 

 

  • Odlična lega v središču Ljubljane in lahka dostopnost z / do letališča

  • Parkirna mesta in garaže v bližini

  • Številni hoteli in druga nastanitev v okolici

  • Korak do glavnih mestnih znamenitosti in živahnega vrveža

  • 22 dvoran različnih velikosti in namembnosti

  • Strokovna ekipa za prirejanje dogodkov

  • Profesionalni kongresni organizator (PCO)

  • Visoka raven storitev

  • Kultura in umetnost za obogatitev strokovnih vsebin

Poglejte video
Virtulani sprehod

V središču

Cankarjev dom je delo arhitekta Edvarda Ravnikarja, 1907–93, ki predstavlja osrednjo osebnost slovenske moderne arhitekture in urbanizma. Umeščen je v osrčje glavnega mesta Slovenije, v center njegove državnosti in znamenitega Trga republike. Arhitekturni biser ima tudi zgodovinsko tradicijo, ki sega vse do antične Emone. Del mestnega obzidja nekdanje rimske  utrdbe in antičnih stanovanjskih blokov je vključen v estetsko podobo okolice tega mogočnega prizorišča. 

Smo člani:

Ekipa

Za kongresno – strokovna, znanstvena ali poslovna – srečanja

Za kongresno – strokovna, znanstvena ali poslovna – srečanja

Ne jaz, temveč mi

Pri izvedbi vsakega dogodka odločilni ljudje, ekipa, ki s svojim znanjem, izkušnjami, iznajdljivostjo in domiselnostjo stoji za organizacijo in vodi izvedbo brez napak. 

Pošlji povpraševanje

Cankarjev dom kot največje in najbolj znano prireditveno središče v Sloveniji ponuja tudi storitve vrhunskega prireditvenega menedžmenta. Vabimo vas, da nam zaupate tudi vašo prireditev!

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI