Pretekli dogodek
8. apr. 2022 18:30

Čudno, čudnejše … čudežno

Letni javni nastop učencev oddelka za sodobni ples in plesnih pripravnic Konservatorija za glasbo in balet Ljubljana

Konservatorij za glasbo in balet Ljubljana

Otroška plesna predstava po motivih Alice v čudežni deželi


Alica spi … spi in sanja … čudočudne sanje o čudežni deželi. Vanjo pade, ker je radovedna, ker jo zanima, kam hiti Beli zajček, ki se mu strašansko mudi.

V Čudežni deželi se dogajajo čudne stvari, živijo čudna bitja in predmeti. V tej deželi so vsi malo nori. Le pazite, da ne zaspite, kajti če boste zaspali, se vam lahko zgodi, da vas Beli zajček popelje v čudežni svet, v katerem boste srečali norega Klobučarja, mačko Režalko, ki ves čas izginja in se spet pojavlja na nemogočih krajih, ter se iz čudežnega vrta izgubite v začaranem gozdu ali pa se znajdete na dvoru zoprne Rdeče kraljice, ki vlada kartam in seka glave.

Ne pijte čudnih tekočin in ne jejte kolačkov, lahko se zmanjšate ali nenormalno povečate, morda pa doživite čudovito pustolovščino, nekaj najlepšega, kar se vam zgodi, če le imate kanček pustolovske žilice.

Mi smo se ji prepustili in vabimo tudi vas … z Alico v Čudežno deželo.

Vabljeni na letno predstavo učencev plesnih pripravnic in sodobnega plesa na Konservatoriju za glasbo in balet Ljubljana.

Koncept predstave sta pripravili njihovi plesni pedagoginji prof. Jana Kovač Valdés in prof. Anamaria Bagarić. V njunih koreografijah bo zaplesalo 145 mladih plesalcev od 6. do 14. leta,  vizualno podobo predstave je s kostumografijo obogatila Mojca Janželj Tomažič, z video napovedniki pa Petra Hlebš.

Čudno, čudnejše … čudežno

7. apr. 2022 18:30
8. apr. 2022 18:30
7. apr. 2022 18:30
8. apr. 2022 18:30
Več terminov

12,00 EUR

5 % popusta ob nakupu na cd-cc.si

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI