24. in 25. mar. 2022

Slovenska pesem - Tvoja pesem!

14. veliki koncert Prifarskih muzikantov z gosti
Prireja: KD Prifarski muzikanti

Nadomestna termina koncertov: 24. in 25. marec 2022

Vstopnice bo mogoče zadržati za nadomestna termina: 

- vstopnice kupljene za 27. november 2021 ali  21. februar 2022 veljajo za nadomestni termin v četrtek, 24. marca 2022
- vstopnice kupljene za 28. november 2021 ali 22.februarja 2022 veljajo za nadomestni termin v petek, 25. marca 2022

Vračilo kupnine
Podrobneje o vračilu kupnine za prestavljene oz. odpadle prireditve>>

Če ste nakup vstopnic opravili v e-trgovini Cankarjevega doma, lahko v svojem računu uredite tudi zahtevek za dobropis ali vračilo kupnine.
Urejanje dobroimetja ali vračila kupnine za odpovedano prireditev >>PRIFARCI tudi letos prihajajo na veliki oder Gallusove dvorane z obsežnim koncertnim programom (samo) slovenskih pesmi. Peli jih bodo skupaj s pred leti najuspešnejšim evrovizijskim ženskim pevskim zborom CARMEN MANET iz Kranja, ki ga vodi Primož Kerštajn in z vokalno skupino petih mladih fantov iz Štajerske IL DIVJI. Voditelj večera bo tudi letos Boštjan Romih.

Slišale se bodo slovenske ljudske pesmi in zimzelene popevke, ki opevajo lepote Slovenije, naših ljudi in njih čustvovanj, predvsem najmočnejše med njimi –ljubezni. In ker znajo Prifarci tudi presenečati, bo kakšna pesem gotovo odpeta prvič, manjkala pa ne bo niti Mlinarca z Vejico rožmarina, ki ji je že nona rekla, da Tako kot je, je prav.

Prifarci so letos v Kristusovih letih, saj slavijo 33 let delovanja skupine, ki izvira od Fare v Kostelu. Od samega začetka jih vodi Martin Marinč, v skupini pa so še: Mitja Ferenc, Valentin Južnič, oče in sin Tonči in Uroš Obranovič, Jernej Pečak in Dejan Šuštar.

Poznavalci jih uvrščajo med najboljše etno glasbene skupine na Slovenskem, pohvalijo se lahko s številnimi festivalskimi nagradami, pa tudi z rednimi letnimi, dobro obiskanimi velikimi koncerti v Cankarjevem domu, ki sodijo med viške njihove glasbene in izvedbene produkcije in praviloma dosežejo širšo odmevnost.

Slovenska pesem - Tvoja pesem!

24. in 25. mar. 2022
Več terminov

15,00 | 20,00 | 25,00 | 30,00 EUR

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI