24. feb. 20:00

Sergej Ćetković

Prireditev je skladno z ukrepi Vlade RS za zajezitev epidemije novega koronavirusa prestavljena z 19. maja na 24. februar 2021.

Prireja: Star produkcija d.o.o.

Prireditev je skladno z ukrepi Vlade RS za zajezitev epidemije novega koronavirusa  prestavljena z 19. maja na 24. februarja 2021.

Več o prestavljenih/odpovedanih prireditvah>>

Za vse informacije smo obiskovalcem na voljo na info@cd-cc.si, vstopnice@cd-cc.si ter prek zasebnih sporočil na družbenih omrežjih CD.


Sergej Ćetković je eden najbolj priljubljenih pevcev na tem delu Evrope, njegova glasba pa še posebej navdušuje žensko občinstvo. Po razprodanih koncertih bo Sergej naslednjo pomlad prvič nastopil v Ljubljani. V Cankarjevem domu bo na intimnem koncertu slovenskemu občinstvu predstavil svoje največje uspešnice, kot so Pogledi u tami, Korov, Oči nikad ne stare in številne druge. Glasbenik in kantavtor, ki ustvarja že dvajset let, je v marcu objavil svojo novo pesem Ljubav, za katero sam pravi, da je nekaj posebnega. Sergej je za to čudovito balado napisal besedilo in glasbo, aranžma sta prispevala Marko Milatović in Vladan Popović Pop; za sijajno ekranizacijo, ki je prerasla v čustveno filmsko zgodbo, pa je zaslužen Dušan Ivanović, avtor več nagrajenih filmov in reklam.


 

Prvi koncert pred novim občinstvom je vedno posebna izkušnja. Neizmerno se veselim tega privilegija, da ljubiteljem svoje glasbe v Ljubljani v živo zapojem nekaj najlepših pesmi. Prepričan sem, da bo ta koncert veličasten. Potrudil se bom, da bodo ljudje iz dvorane odšli zadovoljni in obogateni s prijetno glasbeno izkušnjo. Velikokrat sem že slišal, da je slovensko občinstvo izjemno. In če sodim po tem, da imam v Sloveniji ogromno občudovalcev, ki so pogosto v stiku z mano na različnih družabnih omrežjih, verjamem, da bo to srečanje začetek nove, lepe tradicije,« je še povedal Sergej.

Čeprav je po naravi skromen, Sergej uživa zvezdniški sloves. Njegovi nastopi so izvir pozitivne energije, ki jo je nemogoče opisati z besedami. Pogosto se koncerti spremenijo v veliko plesišče, vstopnice zanje pa so razprodane že nekaj tednov prej.

Ćetković je doslej objavil šest studijskih albumov in tri kompilacije, leta 2014 pa se je s pesmijo Moj svijet predstavil na izboru za Pesem Evrovizije in je do danes edini predstavnik Črne gore, ki se je uvrstil v finale tega tekmovanja.

 

Sergej Ćetković

24. feb. 20:00
Več terminov

25, 32, 36, 39, 43 EUR

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

Gallusova dvorana

Naše dvorane

Razgibana zunanjost Cankarjevega doma sledi organizaciji v notranjosti, kjer na dvaindvajsetih prizoriščih domujeta kulturno-umetniški program in kongresno-prireditvena dejavnost. Dvorane so tehnično opremljene za prireditve vseh vrst in žanrov.

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI