5. mar. 2023 20:00

Sergej Ćetković

Prireja: Star produkcija d.o.o.

Eden najbolj priljubljenih pevcev v regiji, Sergej Ćetković, bo prvič nastopil v Ljubljani. Glasbenik in kantavtor, ki je na sceni že več kot dvajset, ob dnevu žena pripravlja romantičen spektakel.

Ćetković je doslej objavil šest studijskih albumov in tri kompilacije, leta 2014 pa se je s pesmijo Moj svijet predstavil na izboru za pesem Evrovizije in je do danes edini predstavnik Črne gore, ki se je uvrstil v finale tega tekmovanja.

Prvi koncert pred novim občinstvom je zmeraj posebna izkušnja. Neizmerno se veselim, da bom imel ta privilegij, da pred ljubitelji svoje glasbe v Ljubljani v živo izvedem nekatere izmed svojih najlepših pesmi. Prepričan sem, da bo ta koncert veličasten. Potrudil se bom, da bodo ljudje iz dvorane odšli zadovoljni in obogateni s prijetno glasbeno izkušnjo. Velikokrat sem že slišal, da je slovensko občinstvo izjemno, in če sodim po tem, da imam v Sloveniji ogromno občudovalcev, ki so pogosto v stiku z mano na različnih družabnih omrežjih, verjamem, da bo to srečanje začetek nove, lepe tradicije. Sergej

Sergej Ćetković je na svojem YouTube kanalu objavil pesem „Stari moj“ ki jo je posnel v sodelovanju z enim najpomembnejših glasbenikov v regiji, Zoranom Predinom. Besedilo in glasbo je napisal Sergej, pod produkcijo in aranžma pa se je podpisal Miroslav Lesić Lesique. 

Povezava: https://bit.ly/3QZKraM

Sergej Ćetković

5. mar. 2023 20:00
5. mar. 2023 20:00
Več terminov

25,00 | 32,00 | 36,00 | 39,00 | 43,00 EUR

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

Gallusova dvorana

Naše dvorane

Razgibana zunanjost Cankarjevega doma sledi organizaciji v notranjosti, kjer na dvaindvajsetih prizoriščih domujeta kulturno-umetniški program in kongresno-prireditvena dejavnost. Dvorane so tehnično opremljene za prireditve vseh vrst in žanrov.

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI