6. nov. 2022 20:00

Queen Symphony

Prireja: Music Time d.o.o.

Eden najboljših tribute bendov na svetu, Queen Real Tribute, bo 6. 11. ob 20.00 nastopil v ljubljanskem Cankarjevem domu s simfoničnim orkestrom in spremljevalnim zborom.

Skupina, ki navdušuje svetovno občinstvo ne le z izvrstnim zvokom, ampak tudi z zelo pristno upodobitvijo in izvedbo najboljših trenutkov iz šovov legendarne britanske rock skupine, bo v Ljubljani nastopila le nekaj dni po 30-letnici smrti ene največjih glasbenih ikon - Freddieja Mercuryja. In prav način, na katerega Queen Real Tribute izvajajo klasike, kot so Show must go on, Barcelona, Radio Ga Ga, Under Pressure, I Want it All, Bohemian Rhapsody, We are the Champions ..., jim je prinesel sloves najboljšega Queen tribute benda na svetu. Samo na turnejah po Braziliji so odigrali več kot sedemdeset koncertov, v Beogradu nastopili pred šestdesettisočglavim občinstvom, z njimi pa je že zaigral tudi Brian May.


Skupina je leta 2017 dvignila prestavo s projektom QUEEN REAL TRIBUTE SYMPHONY, v katerem rock bend na odru spremljata 46-članski simfonični orkester in pevski zbor. S tem šovom so že dvakrat obiskali tudi Kitajsko, navdušili Južno Korejo, na turneji po Rusiji sta jih spremljala orkestra iz Moskve in Vladivostoka. V Ljubljano torej prihajajo 6. novembra, rdeča nit tega koncerta pa bo poklon Freddieju Mercuryju, ki je svet zapustil 24. novembra 1991, njegovo ustvarjanje pa še vedno močno navdihuje številne glasbenike in ljubitelje (pop)kulture.

Queen Symphony

6. nov. 2022 20:00
6. nov. 2022 20:00
Več terminov

28,00 | 32,00 | 36,00 | 39,00 | 49,00 EUR

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

prijava

Bodite med prvimi ...

....  ki boste izvedeli, katere koncerte, predavanja, gledališka in plesna gostovanja in drugo pripravljamo v Cankarjevem domu,

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI