3. dec. 2021 ob 20:00 - prireditev drugega organizatorja

Grem po poti pa objamem drevo (Idem putem pa zagrlim drvo)

Prireja: Music Time d. o. o.
Komedija v materinščini Andrije Miloševića

Spoštovani kupci vstopnic za predstavo Grem po poti pa objamem drevo (Idem putem pa zagrlim drvo), 3. decembra

Skladno z novimi odloki moramo v dvorani med obiskovalci zagotoviti po en sedež prost (velja tudi za člane istega gospodinjstva), zato bomo pred začetkom vstopnice pri hodu v dvorano menjali.
Če imate vstopnice za parter, bodo tudi nove vstopnice za sedeže v parterju; enako velja za oba balkona.
Vstopnice lahko zamenjate že sedaj ali uro pred začetkom predstave v Prvem preddverju, pri hostesnem pultu (vhod iz podhoda Maxija).

Posredujete nam stare vstopnice na vstopnice@cd-cc.si, mi pa vam pošljemo nove.

Prosimo, da za izognitev zamudi pridete na prireditev najmanj uro pred začetkom.

Obiskovalcem, ki ste vstopnice kupili 18. 11. ali pozneje, teh ni treba zamenjati.

Hvala za razumevanje!

***

Na predstavi Grem po poti pa objamem drevo smo spremenili sedežni red. Novi ukrepi namreč narekujejo, da med obiskovalci v dvoranah zagotovimo en sedež prost, tudi med člani istega gospodinjstva. Izločene sedeže bomo vidno označili. V dvorano vstopate skozi vhod, ki je naveden na vaših vstopnicah (parter, 1. balkon, 2. balkon). Če bo vaš sedež prelepljen, prosimo, da zasedete prosto mesto v bližini. Obiskovalci iz istega gospodinjstva morajo v dvorani sedeti z enim prostim sedežem razmaka. 
Hostese bodo na voljo pri posedanju obiskovalcev.
 
 
S skupnimi močmi bo kultura živa in v živo!

Hit komedija Idem putem pa zagrlim drvo Andrije Miloševića v Cankarjevem domu za uvod v veseli december

Priljubljen komik in priznan igralec Andrija Milošević bo v petek, 3. decembra, v ljubljanskem Cankarjevem domu nastopil z odlično komedijo Idem putem pa zagrlim drvo / Grem po poti pa objamem drevo.

Odzivi občinstva na zabavno monodramo priznanega mojstra komedij in avtorja številnih priljubljenih komičnih likov, Miodraga Mije Karadžića in režiserke Jane Maričić, so že ob prvih poskusnih izvedbah nakazovale, kako zelo uspešna bo predstava. To pa se je potrdilo takoj po premieri, o čemer pričajo številne razprodane dvorane po vsej regiji, zdaj si bomo to uspešnico končno lahko ogledali tudi v Ljubljani.

Osrednji lik predstave je sin edinec, ki pri štiridesetih letih išče idealno žensko za poroko, pri tem pa mu pomaga mama, ki ga najbolje pozna, najbolje ve, kaj je zanj dobro in ima pri vsem skupaj seveda glavno besedo. Njegovo srce je zlomljeno po nesrečni prvi ljubezni, mama pa mu pomaga s spoznavanjem različnih samskih dam. Kandidatke se menjajo, nesojeni ženin, tašča in občinstvo pa doživljajo ob tem zaplete, ob katerih dvorano stresajo salve smeha.

Predstava bo izvedena v maternem jeziku Andrije Miloševića. 
Vstopnice so že na voljo pri blagajni Cankarjevega doma: https://www.cd-cc.si/

- - - - -

Andrija Milošević je priljubljen črnogorski gledališki, filmski in TV-igralec, ki smo ga na naših malih zaslonih, če ne prej, odkrili z zabavno serijo Andrija in Anđelka (najbolj gledana serija v nekdanji Jugoslaviji; slovenska priredba nosi naslov Da dragi! Da draga!). Nastopal je v televizijskih uspešnicah Naša mala klinika (v srbski različici igra reševalca Mileta Carja), Montevideo, M(j)ešoviti brak, Budva na pjeni od mora, Ne daj se, Nina, Pare ili život, je pa tudi voditelj srbske različice resničnostnega šova Survivor in žirant v šovu Avdicija na TV Pink. 
 

Grem po poti pa objamem drevo (Idem putem pa zagrlim drvo)

3. dec. 2021 ob 20:00 - prireditev drugega organizatorja
Več terminov

14,00 | 17,00 | 19,00 | 21,00 EUR

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI