23. nov. 2022 20:00

Daniel Sloss: Can't/Pista

Daniel Sloss: Can't/Pista je povsem svež, 12. samostojni šov škotskega mednarodnega superzvezdnika komedije, ki ga nestrpno pričakujemo tudi v Cankarjevem domu v Ljubljani.

Novi Danielov šov Can't je nadaljevanje uspešnic prejšnjih let: lanskega Hubris in izjemnega 10. šova Daniel Sloss: X, ki ga je izvedel v kar štiridesetih državah.

Njegove TV-specialke za Netflix, Daniel Sloss – Live Shows (DARK in Jigsaw), predvajajo v sto devetdesetih državah in v šestindvajsetih jezikih. V zadnjih enajstih letih je bil eden najbolj vročih prodajnih hitov na svetovno znanem festivalu, škotskem Edinburgh Fringe, nastopal je v TV-šovih The Graham Norton Show, Conan, Drunk History, Roast Battle, The Late Late Show in Sunday Night at the Palladium.

Njegovi nastopi v živo so redno razprodani po vsem svetu, do danes je nastopal v petdesetih državah, vključno z ZDA, Veliko Britanijo, Avstralijo, Japonsko, Rusijo in seveda Slovenijo.

Na odru mu bo družbo delal njegov dolgoletni kolega, prijatelj in fantastičen stand-up komik, Kai Humphries.

Predstava bo v angleškem jeziku in je primerna za starejše od 16 let.
 

Daniel Sloss: Can't/Pista

23. nov. 2022 20:00
23. nov. 2022 20:00
Več terminov

25,00 | 29,00 | 33,00 | 36,00 EUR

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

prijava

Bodite med prvimi ...

....  ki boste izvedeli, katere koncerte, predavanja, gledališka in plesna gostovanja in drugo pripravljamo v Cankarjevem domu,

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI