Pretekli dogodek
13. apr. 2021 20:00

Simon Goff

V sodelovanju z berta.berlin

Simon Goff, violina, živa elektronika

Cankarjevi torki ponujajo še en covidni skok v Berlin. Tokrat skupaj z berta.berlin predstavljamo britanskega violinista in skladatelja Simona Goffa s koncertom ob izidu njegovega albuma Vale.

Vale je navdušujoče raziskovanje vmesnika med violino in tehnologijo ter med poloma intimnosti in mogočnosti, tako razkošnih, globokih in prostranih kot pokrajina, ki leži v osrčju glasbe, poimenovane po umetnikovi rodni dolini York (Vale of York).

Projekt so oplajala sodelovanja Simona kot glasbenika in avdio inženirja z umetniki, kot sta Thor Harris (Swans, Amanda Palmer) in Federico Albanese, ob nastopih po koncertnih odrih Evrope.

Že prvi dan delovanja v legendarnih studiih Vox-Ton je Goff spoznal Adama Wiltzieja (polovico slovitih postklasičnih oz. ambientalnih duov Stars of the Lid in A Winged Victory for the Sullen). V naslednjih dveh letih je sodeloval s postklasičnimi in postrockovskimi vizionarji, kot so pokojni Jóhann Jóhannsson, Hildur Gudnadóttir (mdr. pri glasbi za serijo Černobil in film Joker), Dustin O'Halloran in Yair Elazar Glotman.

Privoščite si dvajsetminutno glasbeno sladico navdihujočega umetnika, ki vam bo polepšal večer.

Ekskluzivni koncert si lahko ogledate brezplačno v spletnem prenosu na YouTube kanalu in Facebook strani Cankarjevega doma.

Simon Goff

13. apr. 2021 20:00
13. apr. 2021 20:00
Več terminov

Spletni koncert iz Berlina

Spletna trgovina izdelkov

Spletna trgovina izdelkov

Skrbno izbrano ponudba različnih izdelkov in spominkov, ki so nastali v sodelovanju z različnimi slovenskimi oblikovalci ali so plod dela oblikovalskega tima Cankarjevega doma.

 

prijava

Bodite med prvimi ...

....  ki boste izvedeli, katere koncerte, predavanja, gledališka in plesna gostovanja in drugo pripravljamo v Cankarjevem domu,

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI