13. sep. 2019 20:00

Riblja Čorba se čuje i bez struje

Riblja Čorba se sliši tudi brez elektrike - akustični koncert
Prireja: SDP GROUP d.o.o.

Po razprodanem koncertu leta 2016 se zaradi izrednega zanimanja vrača Riblja Čorba, ki nam bo na dolgo pričakovanem ekskluzivnem akustičnem koncertu Riblja Čorba se čuje i bez struje pričarala nepozaben koncert. V Cankarjevem domu bodo premierno predstavili svoje nove pesmi z najnovejšega albuma. S seboj bodo pripeljali tudi godalni kvartet in svoje glasbene prijatelje, ki nam bodo še dodatno polepšali ta nepozabni in edinstveni dogodek.

Riblja Čorba je legendarna balkanska rock skupina, ki se je v zgodovino rock'n'rolla zapisala z uspešnicami, kot so Ostani đubre do kraja, Na zapadu ništa novo, Nemoj da ideš mojom ulicom, Volim, volim žene, Neču da ispadnem životinja, Amsterdam in drugimi. Skupina obstaja že 35 let in vseskozi koncertira po vsem svetu. Dolgo in uspešno pot skupine spremlja tudi izjemno bogata diskografija: dvajset studijskih albumov, šest koncertnih albumov, štiri singel plošče in veliko knjig. Riblja Čorba je prav gotovo ena od skupin, ki je pustila močan pečat na sceni takratne Jugoslavije, saj je bila večkrat razglašena tudi za skupino leta. Znana je po izjemnih koncertih, kamor ji sledijo oboževalci iz nekdanje Jugoslavije.

Riblja Čorba se čuje i bez struje

13. sep. 2019 20:00
13. sep. 2019 20:00
Več terminov

23'90, 27'90, 32'90, 36'90, 42'90 (VIP) EUR

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

Gallusova dvorana

Naše dvorane

Razgibana zunanjost Cankarjevega doma sledi organizaciji v notranjosti, kjer na dvaindvajsetih prizoriščih domujeta kulturno-umetniški program in kongresno-prireditvena dejavnost. Dvorane so tehnično opremljene za prireditve vseh vrst in žanrov.

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI