Pretekli dogodek
11. sep. 2022 20:00

Ólafur Arnalds

some kind of peace
v živo 2022

Večkrat nagrajeni umetnik, skladatelj in producent Ólafur Arnalds je po izdaji svojega monumentalnega albuma some kind of peace spet na poti

Ólafurjevi koncerti vedno znova navdušujejo občinstvo po vsem svetu, so vabilo na potovanje po njegovi do danes najbolj osebni in neposredni glasbi –, ki bo premierno predstavljena na živem odru. Njegovi presunljivi in pogosto globoko čustveni nastopi so vaja v intimnosti, prostor, v katerem umetnik in poslušalci lastno ranljivost delijo skozi glasbo. 

Turneja, posvečena predstavitvi albuma re:member iz leta 2018, je bila deležna navdušene kritiške hvale. Na več kot sto petdesetih koncertih je Ólafur nastopil pred več sto tisoč oboževalci ter razprodal nekatera najbolj ikonična koncertna prizorišča na svetu, kot so Kraljeva Albertova dvorana, Labska filharmonija in Sydneyjska operna hiša.

Ólafur je z ekipo tonskih mojstrov in glasbenikov zasnoval navdušujoč nastop, spoj starega, aktualnega in novega gradiva. Na turneji ga spremljata tudi njegova revolucionarna, mehanična klavirja Stratus, s katerima se porajajo nepričakovane zvočnosti in presenetljive melodične sekvence, zato je vsak koncert edinstven.

Album some kind of peace spregovori o trenutku, ko se prepustimo toku življenja, dovolimo, da nas preplavijo čustva. Zaznamujeta ga izjemna odprtost in iskrenost. V luči nedavnih dogodkov je sporočilnost teh koncertov še zlasti pomenljiva.


Spoštovani,
Na koncert Ólafurja Arnaldsa na željo izvajalca v  dvorano ni dovoljeno prinašati napitkov v plastenkah, takšne postrežbe ne bo niti med koncertom ali po njem.
Med koncertom na željo izvajalca vstopanje v dvorano ne bo mogoče. 
Hvala za razumevanje




Koncert Ólafurja Arnaldsa, prvotno napovedan 9. oktobra 2021, je prestavljen na 11. september 2022. Že kupljene vstopnice veljajo za nov termin. 
Če se koncerta ne želite ali ne morete udeležiti, vam bomo izdali dobropis za drug dogodek ali vrnili kupnino. Za vse informacije smo obiskovalcem na voljo na info@cd-cc.si, vstopnice@cd-cc.si ter prek zasebnih sporočil na družbenih omrežjih CD
.

Ólafur Arnalds

11. sep. 2022 20:00
11. sep. 2022 20:00
Več terminov

24,00 I 28,00 I 35,00 I 39,00 EUR

20,00 EUR* * EUR za mlajše od 25 in starejše od 65 let ter upokojence, za sedeže najnižje cenovne kategorije

5 % popusta ob nakupu na cd-cc.si

Spletna trgovina izdelkov

Spletna trgovina izdelkov

Skrbno izbrano ponudba različnih izdelkov in spominkov, ki so nastali v sodelovanju z različnimi slovenskimi oblikovalci ali so plod dela oblikovalskega tima Cankarjevega doma.

 

prijava

Bodite med prvimi ...

....  ki boste izvedeli, katere koncerte, predavanja, gledališka in plesna gostovanja in drugo pripravljamo v Cankarjevem domu,

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI