27. dec. 19:30

Novoletni gala koncert opernih arij

Simfonični orkester SNG Maribor
Dirigent: Simon Krečič

Solista: Edgardo Rocha, tenor; Nuška Drašček, mezzosopran

Na zdaj že tradicionalnem novoletnem gala večeru opernih arij se bosta predstavila izjemna pevca: urugvajski tenorist Edgardo Rocha in Nuška Drašček. Letošnja prejemnica nagrade Prešernovega sklada je ena najbolj iskanih in prepoznavnih, predvsem pa najbolj vsestranskih pevk, ki občinstvo navdušuje z glasom in izredno širokim repertoarjem. Njena zavidljiva odrska prezenca se bo posebej izrazila v glasbenem dialogu z uglednim tenoristom, ki velja za enega najvidnejših interpretov belkanto repertoarja. Rednega gosta vodilnih svetovnih opernih hiš in festivalov, med drugimi Züriške operne hiše, Velikega gledališča v Ženevi, Bavarske državne opere, Dunajske državne opere in Salzburškega festivala, odlikujejo topla barva glasu, živahne kolorature in briljantne višine. 

Nuška in Edgardo bosta v prazničnem večeru opernih arij, duetov in orkestrskih mediger nastopila s Simfoničnim orkestrom SNG Maribor pod vodstvom Simona Krečiča.

Novoletni gala koncert opernih arij

27. dec. 19:30
Več terminov

20,00 I 24,00 I 30,00 I 35,00 EUR

17,00 I 20,00 I 28,00 I 32,00 EUR* * EUR za mlajše od 25 in starejše od 65 let ter upokojence.

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

prijava

Bodite med prvimi ...

....  ki boste izvedeli, katere koncerte, predavanja, gledališka in plesna gostovanja in drugo pripravljamo v Cankarjevem domu,

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI