Pretekli dogodek
12. maj 2022 20:00

Neisha »Dvigam jadra«

Gost: Branko Đurić »Đuro«

Neisha je glasbenica, ki je na slovenskem glasbenem nebu zablestela leta 2006 s svojim prvencem Neisha. Nepozabne skladbe kot Malo tu malo tam, Planet za zadet in še veliko drugih so postale del slovenske glasbene zgodovine.

Glasbenica je v letih, ki so sledila, izvedla vrsto koncertov, posnela več plošč ter številna glasbena sodelovanja z glasbenimi velikani, kot so Vlado Kreslin, Gibonni, Vlatko Stefanovski, Parni valjak, Big Foot Mama, Big band RTV in z veliko drugimi.

Po daljšem premoru se Neisha z dvignjenimi jadri vrača na odrske deske Cankarjevega doma. V zadnjih letih ni počivala in je nanizala kar nekaj odličnih skladb, med njimi tudi uspešnico Vrhovi. 

Na odru Cankarjevega doma bo glasbenica predstavila svojo prihajajočo ploščo, ki jo bo prepletla s številnimi uspešnicami. Obeta se nam gala večer za glasbene sladokusce, na katerem se bodo Neishi na odru pridružili zanimivi gosti, tako da bo večer poln virtuoznosti in humorja. Vabljeni!
 

Neisha »Dvigam jadra«

12. maj 2022 20:00
12. maj 2022 20:00
Več terminov

20,00 EUR

15,00 EUR * * EUR za mlajše od 25 in starejše od 65 let ter upokojence, za sedeže najnižje cenovne kategorije

5 % popusta ob nakupu na cd-cc.si

prijava

Bodite med prvimi ...

....  ki boste izvedeli, katere koncerte, predavanja, gledališka in plesna gostovanja in drugo pripravljamo v Cankarjevem domu,

Spletna trgovina izdelkov

Spletna trgovina izdelkov

Skrbno izbrano ponudba različnih izdelkov in spominkov, ki so nastali v sodelovanju z različnimi slovenskimi oblikovalci ali so plod dela oblikovalskega tima Cankarjevega doma.

 

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI