Pretekli dogodek
6. apr. 2021 20:00

Fed Horses

Urša Mihevc, glas; Jure Mihevc, kitara, lap steel; Danijel Bogataj, violina, kitara; Anže Langus Petrović, bas kitara; Mitja Kavčič, klaviature; Gašper Peršl, bobni

Skupina Fed Horses je velika in pomembna osvežitev v slovenski popularni glasbi. Četudi se šteje kot alternativni country, na čelu z odlično pevko Uršo Mihevc prispeva h krajinski in žanrski pestrosti domače glasbene scene ter je sinonim za kakovostno popularno glasbo, ki z živimi predstavitvami vsakič znova dokazuje, da je prostor za drzno in drugačno tudi v ustvarjanju in sprejemanju glasbe, ki ni namenjena samo ozkemu specializiranemu krogu poslušalcev. Z glasbo je zasedba prepričala širše občinstvo, predvsem s podporo Vala 202, na svojem drugem koncertu v Cankarjevem domu pa bo premierno predstavila tudi nekaj novih skladb. Tokrat samo pri vas doma.

Ekskluzivni koncert si lahko ogledate brezplačno v spletnem prenosu na YouTube kanalu in Facebook strani Cankarjevega doma.

Fed Horses

6. apr. 2021 20:00
6. apr. 2021 20:00
Več terminov

Spletni koncert iz Gallusove dvorane

Spletna trgovina izdelkov

Spletna trgovina izdelkov

Skrbno izbrano ponudba različnih izdelkov in spominkov, ki so nastali v sodelovanju z različnimi slovenskimi oblikovalci ali so plod dela oblikovalskega tima Cankarjevega doma.

 

prijava

Bodite med prvimi ...

....  ki boste izvedeli, katere koncerte, predavanja, gledališka in plesna gostovanja in drugo pripravljamo v Cankarjevem domu,

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI